UFC-veteranerna Thiago Silva och Ronny Markes möts på WSoF 26

Två av UFC:s före detta högt aktade lätt tungviktare möter varandra i sina respektive andra framträdanden för World Series of Fighting.

Efter Thiago Silvas (16-4) skandal rörande ett vapen, en före detta flickvän och en ny pojkvän bestämde sig UFC för att riva den tuffe brasilianarens kontrakt för ett år sedan. Sedan dess har 32-åringen tecknat kontrakt med WSoF och har hunnit med att förlora debuten för organisationen.

Ronny Markes (15-3) släpptes även han av UFC förra året och tecknade i sin tur kontrakt med WSoF ett par månader innan Silva. Efter en vinst i debuten tar han sig alltså härnäst an landsmannen på WSoF 26 och för vinnaren kan en titelchans faktiskt vara ytterst nära.

WSoF 26 äger rum i Las Vegas den 18:e december och matchen brasilianarna emellan är det enda hittills annonserad för galan.

Foto: Micha Forssberg

Kategorier
NyheterSenaste NyttThiago SilvaUFCWSoF

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
 • Headown
  18 September 2015 at 08:37

  Klart sevärt. (:

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem blir första svenska UFC-mästare?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...