UFC visar dörren för Vinny Magalhaes

vinny
Nej Vinny, gå ur den där oktagonen nu, du får inte vara där.

Vinny Magalhaes var, vad många trodde inklusive jag, en av de största talangerna som kom från The Ultimate Fighter 8. Sen släppte UFC ut dom ur TUF-huset och boom goes the dynamite.

Det gick helt enkelt åt helvete. Han hann med två matcher under UFCs banner där den första var lätt tungviktsfinalen i TUF 8 mot Ryan Bader. Han förlorade denna men UFC hade hopp om att han skulle få till en vinst efter det med tanke på hans imponerande bakgrund i Braziliansk Jiu Jitsu där han har ett svart bälte.

UFC lät honom gå ytterligare en match mot Eliot Marshall nu senast under UFC 97. Det gick inte heller riktigt bra och han förlorade matchen på ett enhälligt domarbeslut till Marshalls fördel. UFC säger nu till slut att det var nog och de rev hans kontrakt med motivationen att de försöker bygga upp nya utmanare och de tyckte nu inte längre att Magalhaes hade någon potential.

Så det är tillbaka till ruta ett igen för stackars Vinny, men han har ändå en imponerande förlut under bältet, trots att UFC-rekordet står på 0-2, den 19 maj 2007 förlorade han mot George Bush också på ett enhälligt domarbeslut.

Tack till Norre för tipset.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
UFC
10 Kommentarer

Svara