UFC:s sparkade cutman Jacob Duran får stöd av Hollywoodstjärnor

UFC sparkade i somras sin egen cutman Jacob “Stitch” Duran under minst sagt uppmärksammade former sedan Duran uttalat sig kritiskt om Reebokaffären. Men nu får Duran stöd från Wesley Snipes, Arnold Schwarzenegger och en rad andra framstående actionskådisar i Hollywood.

Jacob “Stitch” Duran syns i en av de mer framstående rollerna i Sylvester Stallones senaste biorulle “Creed”, som är den sjunde filmen i berättelsen om boxaren Rocky Balboa. Det var på den stora galapremiären av den filmen som Duran insåg att han stöttas helhjärtat av Hollywoods kändiselit. I en intervju berättar Duran, som alltså fick foten från UFC i somras efter det att han hade uttalat sig negativt om organisationens uppseendeväckande sponsoravtal med skotillverkaren Reebok, om hur Arnold Schwarzenegger, som satt på bänkraden framför honom, vände sig om och sade “Du gjorde ett bra jobb”. Duran mötte även Wesley Snipes som också uttryckte sina sympatier för UFC:s sparkade cutman. “UFC gjorde fel”, löd Snipes kommentar. Carl Weathers och vår svenske actionstjärna Dolph Lundgren passade också på att ge Duran sitt personliga stöd efter avskedet från UFC.

Men även om Dana White och UFC skulle ångra sitt tilltag att sparka Jacob Duran så lär det nog ändå inte vara aktuellt för honom att återvända till organisationen ifråga. “Stitch” har nämligen fullt upp med annat, såsom att kommentera WSOF 22 i amerikansk TV och resa över hela världen för att framträda på mindre event. Att han dessutom drar in en och annan dollar på “Creed” gör att han klarar sig bra utan UFC.

Kategorier
Dana WhiteSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...