Uppgifter: Conor McGregor väntar sitt andra barn

✅ Även om McGregor inte vinner UFC-titeln på UFC 229 så kommer han ha något annat att fira: Sitt andra barn

UFC 229 äger rum i Las Vegas den sjätte oktober, och är för många årets största MMA-gala. Det efterlängtade mötet mellan Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov kommer äntligen att ske, men vad som än händer kommer den förstnämnde ha något att fira. McGregors flickvän Dee Devlin antyder nämligen på att hon är gravid med parets andra barn.

RELATERAT: 

Devlin säger inget konkret, mer än att hon ser fram emot att dricka McGregors egna whiskey om ett par månader, samt att deras växande familj är stolta över honom. Det krävs inte mycket läsande mellan raderna för att uppfatta att hon anspelar på att vara gravid.

Paret fick deras första barn, Conor Jack McGregor Jr., föddes den femte maj 2017. Sedan dess har han hunnit möta Floyd Mayweather Jr. i boxning i en av de största boxningsmatcherna mellan tiderna. McGregor imponerade inledningsvis men fick se sig besegrad via teknisk knockout i den tionde ronden.

Mötet med Nurmagomedov på UFC 229 blir McGregors första MMA-match sedan 2016, men han har onekligen ännu mer att kämpa för om Devlin anspelningar stämmer.

 

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...