Urijah Faber besegrar Frankie Saenz via enhälligt domslut på UFC 194

Urijah Faber ställdes mot Frankie Saenz och besegrade Saenz via enhälligt domslut.

Saenz skickar iväg en spark. Faber pressar framåt och Saenz trycker Faber mot buren, som trippar Saenz ofh rå ner honom, men Saenz tar sig upp. Faber går på nedtagning med hamnar med Saenz över sig och Saenz jobbar på en giljotin, men släpper och Faber tar sig upp. Saenz skickar iväg en spark som får Faber ur balans. Dom clinchar och Faber får in knän och båda får in slag och armbågar. Faber går på nedtagning, men misslyckas och tar sig upp igen. Saenz skickar iväg ett flying knee. Faber trycker Saenz mot buren, men Saenz lyckas vända positionen innan ronden tar slut.

Faber är aggresiv och skickar iväg ett knä och skickar iväg flera slag utan att Saenz svarar. Faber trycker Saenz mot buren och skcikar iväg slag och armbågare utan att Saenz svarar.Saenz skickar iväg ett knä, men Faber svarar med ett knä. Faber får ner Saenz och får sidecontrol, men Saenz reversar positionen och hamnar överst och tar Fabers rygg, men Saenz släpper. Saenz skickar iväg en spark. Saenz skickar iväg en till spark som får Faber ur balans. Faber fångar en spark och får nästan ner Saenz, men en scramble uppstår och båda ställer sig upp. Faber försöker på en till nedtagning, men får Saenz över sig och dom ställer sig upp och ronden tar slut.

Saenz får in flera bra kombinationer. och tredje ronden utspelas mest stående. Faber får ner Saenz i sista minuten av tredje ronden. Tredje ronden slutar med att Saenz går på submissionförsök i form av ett fotlås, men ronden tar slut.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
NyheterSenaste NyttUFCUrijah Faber

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...