Urijah Faber klar för match under Submission Underground 4

Urijah Faber må ha gått sin sista MMA-match men det hindrar inte honom från att tävla i andra sammanhang. Det står nu klart att “The California Kid” kommer att tävla under Submission Underground 4 den 14 maj.

Den 12 november 2003 gick Urijah Faber sin första MMA-match och den 17 december gick han sin sista. Den 37-åriga slagskämpen från Kalifornien slutade med fanan på topp men har självklart inte lämnat varken sitt gym Team Alpha Male eller sin tävlingsinstinkt.

Nu står det klart att vi kommer att få se Faber äntra buren ännu en gång då han kommer att delta under Submission Underground 4 som körs den 14 maj. Han kommer att möta Paulo Miyao, en väldigt dekorerad jiu-jitsu-utövare som tagit hem ett stort antal guldmedaljer under bland annat World Jiu-Jitsu Championship och Pan-American Championship.

Faber blir inte den första kända MMA-fightern som Miyao kommer att ta sig an. I 2013 mötte han Jon Fitch i en hård kamp som slutade oavgjort.

 

Följer du Submission Underground?

 

Omslagsbild: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Kategorier
NyheterSenaste NyttUFCUrijah Faberz-Fightersz-Galorz-Klistrad artikel

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...