Valentina Shevchenko vs. Amanda Nunes på gång inför juli-gala

Det ser ut som att bantamviktsmästarinnan Amanda Nunes kommer att möta Valentina Shevchenko i ett titelförsvar i juli. Det säger BJPenn-skribenten Chris Taylor som pratat med Shevchenkos team.

Amanda Nunes kommer vara ute efter sin sjätte raka seger då hon ämnar att försvara det bantamviktsbälte som hon tog ifrån Miesha Tate i juli 2016.

Under sina fem senaste vinster har Nunes även tagit hem en domslutsvinst över Valentina “Bullet” Shevchenko (14-2) och nu ser det ut som de båda slagskämparna kommer att mötas på nytt, denna gång med ett bälte på spel.

Nunes vs. Shevchenko sägs vara på gång inför en UFC-gala i juli och det är Shevchenkos team som avslöjat matchningen till MMA-skribenten Chris Taylor.

Valentina Shevchenko och Amanda Nunes efter matchen på UFC 196. Foto via UFC.com

Båda har vunnit sina senaste matcher

Nunes och Shevchenkos första möte tog vid i mars 2016 och trots att det såg ut att gå mot en dominerande vinst för Nunes så lyckades Shevchenko vända matchen och avslutade starkt, något som är extra intressant då en titelmatch potentiellt kommer gå i fem ronder. Då var det dock inte tillräckligt och Nunes tog hem ett enhälligt domslut.

Sedan dess har Nunes besegrat Tate och hon fullständigt krossade Ronda Rousey i slutet av 2016. Shevchenko har i sin tur tagit hem två raka segrar då hon tog hem ett domslut över Holly Holm i juli och avslutade Julianna Peña i början av 2017.

Ännu är inget datum satt för titelmatchen.

 

Vem vinner returmatchen mellan Nunes och Shevchenko?

 

Omslagsbild: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Kategorier
NyheterSenaste NyttUFCz-Galorz-Klistrad artikel

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...