Valérie “Trouble” Létourneau skriver kontrakt med Bellator

Ännu en välkänd fighter skriver kontrakt med UFCs största konkurrent Bellator. Det är den kanadensiska slagskämpen Valérie “Trouble” Létourneau som blir det senaste namnet att byta organisation.

I slutet av november 2015 stod Valérie “Trouble” Létourneau (8-6) på toppen av sin MMA-karriär då hon red på en vinstsvit på fyra och äntrade buren för att slåss om UFCs fjäderviktsbälte mot Joanna Jedrzejczyk.

Inte ens ett halvår senare hade hon tre raka förluster, fick sitt UFC-kontrakt upphävt och hade problem med viktnedgången inför sin sista match. Hon skrev ett öppenhjärtigt meddelande på Instagram där hon insinuerade att hon skulle lägga handskarna på hyllan men nu står det istället klart att hon skrivit kontrakt med Bellator.

Kommer tävla flugviktsdivisionen

Létourneau kommer att tävla i Bellators flugviktsdivision, en viktklass som passar hennes vikt bättre och som just nu inte existerar i UFC. Flugviktsklassen i Bellator har redan några av organisationens mest välkända namn som Ilima-Lei Macfarlane och Anastasia Yankova.

En snabb titt på Bellators senaste förvärv vittnar om att organisationen lyckats lägga händerna på många intressanta namn under den senaste tiden: Rory MacDonald, Lorenz Larkin, Fedor Emelianenko, Michael MacDonald och Ryan Bader, bara för att nämna några.

 

Vad tycker du om Bellators nyförvärv?

 

 

Kategorier
NyheterSenaste NyttUFCz-Galorz-Klistrad artikel

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...