Veckans höjdpunkt: Floyd Mayweather “vill endast möta Conor McGregor”

Om “Money” ska nå den där magiska 50:e vinsten blir det mot Conor McGregor och ingen annan. Floyd Mayweather vägrar nämligen släppa taget om vinsten och med det senaste påståendet om att han endast vill återvända för att möta irländaren är frågan om det galna mötet faktiskt kan bli av?

150503005027-15-pacquiao-mayweather-0502-exlarge-169

“If I do fight, it’s only against Conor McGregor.” Det berättade Floyd Mayweather (49-0) nyligen för ESNEWS. Han vill inte släppa den osannolika matchen mot Conor McGregor (19-3) med andra ord och om vi lärt oss något över åren är det att Floyd oftast får det Floyd vill ha.

Först trodde de flesta att ryktena om Mayweather mot McGregor var ett skämt, tills boxaren själv kom ut och sa att det var han som startade desamma. Då kändes det lite som om det omöjliga faktiskt kunde hända. Med tiden blev det hela mer och mer otroligt, inte minst när Dana White fastställde att det är stört omöjligt att de två möts. Sen är Whites ord inte precis skrivet i sten och frågan är varför UFC inte skulle vilja se mötet bli av, förutsatt att man har ett finger med i arrangemanget och framförallt intäkterna matchen kommer generera. Mayweather uppskattar så många som fem miljoner PPV-köp…

Hursomhelst känns det som om de retat oss lite för länge nu och den här veckan ryktas den bisarra historien få sitt slut. Medan många med god anledning är övertygade om att Floyd Mayweather kommer leka med McGregor i en ren boxningsmatch är “Money” inte lika övertygad – eller är det ett försök att sälja mötet när han uppger att “I’m pretty sure he’s gonna push me to the limit”?

Enligt Mayweather är man såpass långt gångna i förhandlingarna att TMT redan börjat titta på platser och datum för matchen, enligt Floyd både inom och utanför USA. Snart får vi reda på sanningen och om ni frågar mig blir matchen inte av, det är bara för otroligt för att vara sant även fast märkligare saker har hänt. Vad tror ni?

UFC Fight Night 80 Weigh In Conor McGregor MMAnytt Photo Mazdak Cavian-17

Foto: Mazdak Cavian

Kategorier
BoxningConor McGregorExklusivtFloyd MayweatherNyheterSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...