Veckans kommande höjdpunkt: “Hey Pussy, Are You Still There” – Jon Jones och Daniel Cormier är tillbaka!

Minns ni slagsmålet under en presskonferens? Minns ni det oerhört underhållande skitsnacket mellan Jon Jones och Daniel Cormier? Nu är det dags igen…

Nu är det äntligen officiellt att Daniel Cormier (17-1) och Jon Jones (21-1) möts igen. UFC 197 i Las Vegas den 23:e april är galan, platsen och datumet satt för en av de mest efterlängtade returmatcherna i sportens historia men frågan är vad vi ser fram emot mer – matchen eller allt hänsynslöst, underhållande och rent ut sagt hysteriska skitsnack som väntar de närmaste två och en halv månaderna?

Jon JONES, Daniel CORMIER

Matchen såklart men om upprinnelsen är i närheten av vad den var förra gången är det ändå ett ganska jämnt lopp.

Det började med det osannolika ögonblicket som fångats på bild ovan, då de två hamnade i vilt slagsmål mitt under en presskonferens inför UFC 182. Efter det flödade skitsnacket fritt och lätt tungviktarna fick gång på gång de vassaste tungorna i WWE att se ut som amatörer.

Nu när returmatchen är officiell har vi mer av den varan att se fram emot, inte minst med tanke på att de två uppriktigt verkar avsky varandra. Det bästa med hela situationen är att vi förmodligen inte tvingas vänta länge innan de sätter igång igen – medan Jones fortfarande var avstängd från UFC kunde de två ändå inte hålla sig från att tjafsa intensivt på sociala medier vilket lär trappas upp ordentligt nu när returmatchen äntligen är officiell.

B6fBS_yIYAAnFCL.jpg-large

Kategorier
Daniel CormierExklusivtJon JonesNyheterSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Dont understand
    9 February 2016 at 05:18
  • Svara