Veckans Pick’Em-utmaning: Lyckas “Hendo” pensionera sig som mästare?

I natt väntar en riktigt spännande UFC-gala i Manchester. Får Michael Bisping sin revansch – eller blir det Dan Henderson som avslutar karriären på topp? Gå med i Pick’Em och lägg era tipsrader!

Snart är det äntligen dags för UFC 204: Bisping vs. Henderson II, som äger rum i Manchester, England. Galan bjuder på flera spännande matcher mellan både underhållande och högt rankade fighters – innan det hela toppas av en episk returmatch där mellanviktsbältet står på spel.

Foto: Vince Cachero

Bisping redo att försvara bältet framför publiken i sin gamla hemstad Manchester.Foto: Vince Cachero

Efter Dan Hendersons brutala knockoutvinst på jubileumsgalan UFC 100 kommer den nykrönte mästaren Michael “The Count” Bisping nu, över sju år senare, få chansen att rätta till sitt misstag i sitt första titelförsvar.

Samtidigt har 46-årige “Hendo” möjligheten att skriva MMA-historia genom att kamma hem UFC-bältet i sin absolut sista match, då han nämligen planerar att lägga handskarna på hyllan oavsett resultat på lördag.

Hendersons brutala högerslägga mot Bisping anses fortfarande vara en av de bästa knockoutvinsterna någonsin. Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC

Hendersons brutala högerslägga mot Bisping anses fortfarande vara en av de bästa knockoutvinsterna någonsin. Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC

Matchkortet är färdigställt, oddsen har presenterats och veckans Pick’Em-utmaning med Ohmbet är igång!

Veckans Pick’Em-kort:

Gå med i utmaningen och försök pricka in vinnarna redan nu! Vinstpotten ligger som vanligt på 5000 kronor där man även har chansen på en saftig kupongvinst.

odds

Vinstchansen blir dessutom större nu i och med att en match blivit struken och galan rullar vidare med elva matcher istället.

 

Så här spelar du Pick’Em:

1. Placera ett spel på Ohmbet med minst 10 kronor i insats på alla UFC-galans matcher i samma spelkupong. Systemspel är ej tillåtet.

  • Klicka här för att öppna ett konto.

2. Maila in ditt Ohmbet spelar-ID till [email protected]That’s it!

  • Dela gärna spelkupongen på sociala medier och utmana dina vänner!

pickem_happyGuys

OHMNYTT

Lycka till!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Dan HendersonExklusivtMichael BispingNyheterOHMBETPick'EmRekommenderatSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
  • Riff
    7 October 2016 at 01:32

    Nope

  • Svara