Veckans Pick’Em-utmaning: Tippa vinnarna inför UFC Hamburg!

UFC Hamburg – i kväll gäller det!

Hur tror du det kommer gå för svenskarna? Gå med i nya Pick’Em utmaningen med Ohmbet – 5000 kronor i vinstpotten!

I kväll är det äntligen dags för UFC Fight Night 93: Arlovski vs. Barnett, där Alexander Gustafsson gör sin efterlängtade comeback till oktagonen och Ilir Latifi går upp mot toppmotstånd bland en hel del andra spännande matcher.

Lyckas Gustafsson bryta förlustsviten med en vinst över Jan Blachowicz? Kommer Latifi ta sig förbi fjärderankade Ryan Bader och hamna i titelmixen? Lägg dina tips på matcherna i den nya Pick’Em-utmaningen med Ohmbet!

Veckans Pick’Em-kort:

odds

Vinstpotten ligger som vanligt på 5000 kronor, där 70 % går till alla rätt + din kupongvinst, och 30 % till spelare med max ett fel.

Första omgången kammade Pick’Em-spelaren Mmagambler hem 1500 konor med en tia som instats i samband med UFC 202, då han var ensam med elva av tolv rätt. I helgen var det två spelare som fick in vinnarna i nio av tio matcher, sepenoob och mathrim som alltså vann 750 kronor vardera med insatser om 25 respektive 10 kronor.

Ta chansen att bli den första med alla rätt!

Så här går du med i Pick’Em:

1. Placera ett spel på Ohmbet med minst 10 kronor i insats på alla UFC-galans matcher i samma spelkupong. Systemspel är ej tillåtet.

  • Som MMAnytt-läsare får du en exklusiv välkomstbonus på hela 200% – sätt t.ex. in 1000 kr och få hela 3000 kr att spela för! Bonuskod: MMA200. Klicka här för att öppna ett konto.

2. Maila in ditt Ohmbet spelar-ID till [email protected] senast lördag klockan 17.30 – That’s it!

  • Dela gärna spelkupongen med dina vänner på sociala medier och utmana varandra!

pickem_happyGuys

Läs mer om hur den nya Pick’Em-utmaningen går till, samt vilka regler och villkor som gäller, här.

OHMNYTT

Lycka till!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Alexander GustafssonAndrei ArlovskiExklusivtIlir LatifiJack HermanssonJan BlachowiczJosh BarnettNick HeinNicolas DalbyNyheterOHMBETPeter SobottaPick'EmRekommenderatRyan BaderScott AskhamSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
  • sepenoob
    3 September 2016 at 05:44

    Ska casha in ännu en gång.

  • Svara