Veckans sammanfattning: Nick Diaz blir rånad och hela UFC vill möta Conor McGregor

Ett par andra nyheter har lyckats smita in men veckans, månadens och till viss del hela årets stora snackis har självklart varit Conor McGregor. Medan Nick Diaz, inbrottsoffer, inte får gå match hur mycket han än vill är situationen minst sagt omvänd för irländaren. 

Charles Oliveira (21-5), Nate Diaz (18-10), Rafael dos Anjos (25-7), Max Holloway (15-3), Frankie Edgar (20-4), Jose Aldo (21-2)… Tro det eller ej så kan listan göras längre. Alla vill möta Conor McGregor (19-2) just nu och konstigt vore det väl annars. En vinst över irländaren betyder inte bara att man får fjäderviktsbältet, för de som huserar i den viktklassen det vill säga, utan “Notorious” är ju som känt “the big money fight” i UFC just nu. Det återstår att se vem som får sitt “bum life” förändrat av McGregor härnäst…

Conor-McGregor-UFC-194-980x653

En som inte har samma problem som irländaren, snarare motsatsen, är Nick Diaz (26-9). Som om det inte var nog med den kritiserade fem års avstängningen, i veckan blev 32-åringen även bestulen. Hans älskade cykel, värd $10,000, försvann i ett inbrott i hemstaden Stockton och Diaz var som väntat inte glad. I en Instagrampost funderade han på att “skaffa vapen som min bror” men gav även lugnande besked då han “ändå har svärd.” Om det är ett hus man inte vill göra inbrott i är det nog Diaz-brödernas, eller vad säger ni?

diaz-nick

Kategorier
Conor McGregorNick DiazNyheterSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • John Sjöström
  27 December 2015 at 08:33

  Väldigt sorgligt att ingen annan lyckas bygga så mycket hype i UFC som Conor och Ronda.

 • Rymdreptilen
  30 December 2015 at 04:31

  *Bestulen

 • Svara