Veckans sammanfattning: Ronda Rouseys mamma, tränare och man

Mycket händer kring UFC:s bantamviktsmästarinna inför nästa månads titelförsvar i Australien. 

Livet på toppen verkar inte vara ett enkelt sådant. Inför en av karriärens tuffaste matcher hittills mot Holly Holm (9-0) på UFC 193 i Melbourne den 15:e november är Ronda Rouseys (12-0) privatliv nämligen inte särskilt privat längre. Samma vecka som förhållandet med UFC:s tungviktare Travis Browne (17-3) prydde rubriker världen över uppdagades även en konflikt mellan mamma Rousey och stjärnans långvarige tränare Edmond Tarverdyan

Edmond-Tarverdyan-Ronda-Rousey-pictures

Mamma vet bäst

AnnMaria DeMars är ingen person man vill komma på kant med. Den stränga före detta världsmästaren i judo uppfostrade inte en av världens främsta kvinnliga idrottare någonsin av en slump. Om hon säger att Tarverdyan är en “hemsk tränare” och “dålig person” känns det liksom som om något ligger i det hela. Eller?

Med undantag för Rousey som inte har mycket val är ingen av de inblandade kända för att tycka om rampljuset särskilt mycket. Då DeMars utan någon uppenbar anledning kommer ut och kritiserar en såpass viktig person i dotterns liv vid ett så viktigt skede som nu… vad är det egentligen som ligger bakom det hela? Förhoppningsvis får vi svar från Rousey och Tarverdyan själva så att situationen kan redas ut.

Vad händer om två superatleter får barn?

UFC_on_Fox_14_Stockholm_Hovet_weigh_in_Urijah_Faber_ Nick_Hein_Travis_Browne_Luke_Barnatt_Jan_Blachowicz_Micha_Forssberg_02

Säg att förhållandet Ronda Rousey och Travis Browne emellan håller. Mästarinnans karriär varar inte för evigt och vid något tillfälle är det mycket möjligt att hon vill ha barn. Tror ni Dana White och Joe Silva står redo med livstidskontrakt vid förlossningen? För det tror jag. Oj vilka små superatleter som kommer springa runt i Browne-Rousey-hushållet. Eller borde det vara Rousey-Browne?

Kategorier
Dana WhiteExklusivtRonda RouseySenaste NyttTravis BrowneUFCZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...