Video: Cat Zingano “Det känns konstigt att Miesha Tate är UFC-mästarinna”

Cat Zingano har letat sig ner från de höga bergen i Colorado till de soliga stränderna i San Diego. Hon befinner sig i södra Kalifornien för att träna på Alliance Gym. I den här videon berättar hon om klimatombytet, sin träning och att det känns konstigt att Miesha Tate är bantammästarinna.

Tredjerankade bantamfightern Cat Zingano har haft ett längre uppehåll från matcher sedan hon under UFC 184 den 28 februari förra året förlorade mot Ronda Rousey. Men nu är Zingano på väg tillbaka med stormsteg. Den 9 juli möter hon Julianna Pena på matchkortet för UFC 200. Till stor del på grund därav har hon tillfälligt lämnat Colorado och temporärt bosatt sig i San Diego i södra Kalifornien, för att kunna träna på Alliance Gym.

I den här videon berättar “Alpha Cat” om anledningen till sitt långa uppehåll, om skador och problem som hon har lyckats ta sig igenom, om sin son Brayden, om betydelsen av att byta gym och träningsmiljö och om sina förhoppningar om att kunna få en ny titelmatch. Zingano säger att det känns konstigt för henne att det är Miesha Tate, som hon besegrade i finalen av The Ultimate Fighter 17, som är bantammästarinna.

Tror du att vi kommer att få se en returmatch mellan Ronda Rousey och Cat Zingano där damerna slåss om mästarbältet? Vem vinner i så fall?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Cat ZinganoJulianna PeñaMiesha TateNyheterRonda RouseySenaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...