Video: “Conor McGregor är besatt av Nate Diaz”

UFC 200 kommer att krönas av den av många så hett efterlängtade returmatchen mellan Nate Diaz och Conor McGregor. I UFC Tonight, där nyheten offentliggjordes, framkom det bland annat att McGregor är helt besatt av Diaz. Det var irländaren som absolut ville att matchen skulle gå i weltervikt.

Det var i onsdagskvällens upplaga av UFC Tonight, du kan se klippet här nedanför, som man släppte nyheten om att Nate Diaz och Conor McGregor kommer att mötas i en returmatch i weltervikt under UFC 200. Diaz vs McGregor 2 kommer således att bli det stora dragplåstret när UFC den 9 juli inviger den helt nybyggda arenan T-Mobile Center i Las Vegas för att fyra av den stora supergalan UFC 200. Detta kunde MMAnytt rapportera om redan i natt, direkt när nyheten blev känd.

UFC 200 kommer att bli en riktig supergala som kommer att bjuda på flera mycket intressanta titelmatcher. Bland annat kommer Jose Aldo och Frankie Edgar att göra upp om interimtiteln i fjädervikt. Men fler titelfighter kommer att annonseras de närmaste veckorna, enligt UFC Tonight.

Vi fick även veta att det var McGregor som, mot inrådan av sin egen tränare John Kavanagh och Dana White samt Lorenzo Fertitta, propsade på att matchen mot Diaz skulle gå i weltervikt och inget annat. Precis som förra gången, under UFC 196, när “McGoat” åkte på storstryk. Enligt UFC:s president Dana White är “The Notorious” helt besatt av Diaz och tanken på revansch. Han kan inte tänka på något annat och detta är den enda match han är intresserad av nu. Diaz kommentar till detta är ganska typiskt Stocktonfightern.

” Hey, you wanna do this again? No problem!”

Vem håller du som vinnare? Diaz eller McGregor? Hade du hellre velat se en helt annan fight som huvudmatch under UFC 200?

https://youtu.be/txHmEphGIJU

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorDana WhiteNate DiazNyheterSenaste NyttUFCVideoZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
16 Kommentarer
 • Erik Svanborg
  31 March 2016 at 02:06

  “…den av många så hett efterlängtade returmatchen mellan Nate Diaz och Conor McGregor.” öhh va? Vilka är det som har längtat efter den matchen? Tror ganska många fler längtar efter McG – Aldo II eller McG – RDA eller McG – Edgar eller en drös andra matcher. Den här matchen makes no sense i min bok annat än för Conor själv.

  • Albin Henriksson
   31 March 2016 at 02:21

   Indeed.

  • Leonidaz
   31 March 2016 at 02:47

   Conor slås bara mot dvärgar…. Conor möter Diaz… varför möter han inte Edgar eller Aldo?

   Sen så vill ingen se Conor vs Aldo igen och tror inte de ger RDA efter en förlust, Diaz rematch eller Edgar var det.

   • Erik Svanborg
    31 March 2016 at 03:49

    JAG vill väldigt gärna se Conor – Aldo. Matchen hann ju aldrig bli en match…

    • HammarbyMMA
     31 March 2016 at 08:50

     Greggan är förbi honom. Nått större nivåer av utmaningar. Aldo kommer kännas som en mygga för honom. 1minuts match blir det. Kom ihåg vart du läst det.

     • Erik Svanborg
      1 April 2016 at 07:55

      Kom ihåg att Aldo var mästare och obesegrad i tio triljoner år. Man ska inte underskatta honom. Han gjorde ETT misstag mot Conor, tror inte han gör samma misstag igen. Sen kanske Conor vinner ändå, men jag vill se en FIGHT dem emellan, det hann ju aldrig bli det sist.

  • Albin Henriksson
   31 March 2016 at 03:09

   Indeed.

  • Wally Johnson
   31 March 2016 at 04:54

   PPV’n också haha. Dana jizzar nog i byxorna av hur mycket PPV 200 kommer sälja nu när även the common man känner till Diaz

  • Hamm arby
   31 March 2016 at 05:33

   Hur kan man tycka McG v Aldo är mer intressant?? Här har vi en suverän kämpe som blivit strypt. Han hade inte tillräckligt tryck i slagen för att sänka Diaz. Hur har han tränat? Vad är nya planen? Hur är motivationen. Massa intressanta atletiska frågeställningar. Aldo har hittat sin överman. Returen kommer sluta rond 1.

   • Hiho
    31 March 2016 at 07:15

    Diaz slog ut Conor, och ströp sen enkelt ut honom. Vilken värld lever ni i haha. Att ni tror att Diaz ‘bara’ ströp ut honom, han slog sönder honom innan och skulle tko’at annars. DOMINANS kallas det.

    • Hamm arby
     31 March 2016 at 08:13

     Hiho. Jag gjorde inte hela match bilden. Han blev omskakad och strypt. Punkt. Vilken match såg DU bär du säger att han dominerade matchen?? Såg du Diaz ansikte? Diaz stortorska R1. Dpm jag sa McG måstb få till högre slagstyrka. Tror inte han får till det till ufc200. Sen är Diaz svår att KO visat stål käke förr

     • Hiho
      1 April 2016 at 07:11

      Fighten mellan Conor och Diaz är mycket mer bevisande om vem som kommer vinna 9(10) av 10 gånger. Aldo och Conor tog slut pga ett misstag. Hur kan man påstå att Diaz vs Conor är mer intressant… Diaz är omöjligt att KO, sålänge du inte slänger en perfekt spark.

     • HammarbyMMA
      1 April 2016 at 10:15

      Tycker du inte att det är intressant att en så upphöjd fighter som dominerat sin klass riskerar allt för att ta sig an Diaz? Torskar han igen kommer hans glans inte vara den samma när han återgår till FW, nu har han fått returmatch om han möter interimsmästaren. sällan sett sådan modig fighter ur denna synpunkt

 • Kenny Starfighter
  31 March 2016 at 02:15

  Så samma video som postade ihop med att de va officielt med i princip samma innehåll i de olika posterna………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 • zagge
  31 March 2016 at 03:25

  50% av eliten kommer skada sig innan galan :/

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  31 March 2016 at 09:21

  Connor är ändå grymt och har bollar av stål. Han borde vara skakad och skärrad av denna förlust. Han förlorade mot en kille som tog fighten på 10 days notice och hela hans gameplan fungerade inte och det som fungerade bet inte speciellt mycket på Diaz förutom att han fick märken på ansiktet. Att våga gå den fighten igen är bollar av stål. Det måste man ändå ge honom.

 • Svara