Video: Dan Hardy analyserar returmatchen mellan Woodley och “Wonderboy”

UFC:s “Inside The Octagon” är tillbaka inför den kommande PPV-galan, där Tyron Woodley försvarar welterviktsbältet i en spännande returmatch mot Stephen Thompson.

Nu på lördag är det dags för UFC 209: Woodley vs. Thompson II. Galan bjuder på ett fullspäckat matchkort med två titelmatcher, där welterviktsmästaren Tyron Woodley (16-3-1) tar sig an topprankade Stephen “Wonderboy” Thompson (13-1-1) i huvudeventet.

Herrarna stod senast för ett “Fight of the Night”-vinnande femronderskrig, som efter full tid slutade oavgjort via majoritetsdomslut.

Hardy och Gooden analyserar returmötet

Nu har UFC släppt ett nytt avsnitt av Inside The Octagon, där fightern och analytikern Dan Hardy (25-10, 1 NC) bryter ner det spännande returmötet tillsammans med kollegan John Gooden.

Kolla in videon nedan!

 

Mästaren går in som underdog

Även om “The Chosen One” är det regerande mästaren så är han tydligt nederlagstippad hos vår samarbetspartner Ohmbet.se.

Ett spel på Woodley ger hela 2.28 gånger pengarna om han lyckas försvara bältet, medan “Wonderboy” är favoriten med oddset 1.70.

 

Vem har du som vinnare på lördag?

 

Omslagsbild: Youtube/UFC

Kategorier
Dan HardyNyheterOHMBETRekommenderatSenaste NyttStephen ThompsonTyron WoodleyUFCVideoz-Fightersz-Galorz-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...