Video: Dan Hardy bryter ner titelmatchen mellan Holm och de Randamie

I helgen är det dags för UFC:s första titelmatch i kvinnlig fjädervikt. Nu tar Dan Hardy en närmare på huvudmatchen, tillsammans med kollegan John Gooden.

På lördag väntar en stor gala, då UFC 208: Holm vs. de Randamie äger rum i Brooklyn, New York. Där kommer vi bland annat få se Holly Holm (10-2) ta sig an Germaine de Randamie (6-3) i huvudmatchen, för att kröna organisationens första kvinnliga fjäderviktsmästare.

I ett nytt avsnittet av Inside The Octagon bryter analytikern och tidigare UFC-fightern Dan Hardy (25-10, 1 NC) ner titelmatchen ihop med kollegan John Gooden. “Iron Lady” dyker även upp i rutan för en kort intervju.

Kolla in videon nedan!

 

Holländskan just nu segertippad

När oddsen först släpptes var det Holm som öppnade som favoriten. Nu är det dock de Randamie som är knappt segertippad med oddset 1.85 hos vår samarbetspartner Ohmbet.se, medan Holm ger 2.06 gånger pengarna.

 

Vem har du som vinnare på lördag?

 

Omslagsbild via UFC/Youtube

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Germaine de RandamieHolly HolmNyheterOHMBETRekommenderatSenaste NyttUFCVideoZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
3 Kommentarer
 • Herr Elof
  6 February 2017 at 11:34

  Alltså, jag har aldrig varit så otaggad för en champ-match. Älskar Joanna Champion, och hela Ronda->Holm->Tate->Nunes har varit lysande. Men detta?

  • Herr Elof
   6 February 2017 at 11:42

   Min MMA-fatigue kanske börjar synas.

   • cigo
    7 February 2017 at 03:14

    Det är nu man behöver använda sin cardio och patience för att orka

  Svara