Video: Daniel Cormier går igenom sin match mot Anthony Johnson

UFC 187 avklarades under natten och rundades av med en titelmatch i lätt tungvikt. Daniel Cormier lyckades besegra Anthony “Rumble” Johnson för att ta hem den vakanta titeln, och medverkade efter vinsten i Fox Sports eftersnack där han gick igenom vinsten.

Daniel Cormier (16-1) lyckades i natt besegra Anthony Johnson (19-5) för att lägga beslag på UFC:s vakanta bälte i lätt tungvikt. Efter matchen, som Cormier vann via submission till följd av en rear-naked choke i den tredje ronden, var han med i Fox Sports eftersnack där han gick igenom sin match mot Johnson.

Matchen började inte helt enkelt för Cormier som snabbt träffades av ett hårt slag som han skakades av. Därefter var det emellertid Cormiers brottning som styrde matchen tills han fick in den avgörande strypningen.

Inslaget kan ni se i videon nedan.

Vad tyckte ni om nattens huvudmatch?

Foto: Micha Forssberg

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Daniel CormierSenaste NyttUFCVideo

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara