Video: Daniel Cormier riktar ett meddelande åt Jon Jones

Efter att ha uppfyllt sin dröm om att bli mästare i UFC, hade Daniel Cormier ett kort och tydligt meddelande till den tidigare mästaren Jon “Bones” Jones.

Nattens storgala UFC 187 rundades av med två titelmatcher. I huvudmatchen lyckades Daniel Cormier (16-1) norpa det vakanta bältet i lätt tungvikt genom att strypa ut Anthony Johnson (19-5). Matchen inleddes med hårda slag från Johnson men när Cormier sedan lyckades få ner matchen på marken genom att använda sin brottning kunde han därefter styra matchen, innan han säkrade en rear-naked choke i den tredje ronden.

När han skulle intervjuas i oktagonen av kommentatorn Joe Rogan valde Cormier att fatta sig kort och enkelt, då han riktade ett meddelande till den tidigare mästaren Jon Jones (21-1) som är den enda att besegra Cormier.

“Jon Jones, get your shit together – I’m waiting for you!”

Jones är för närvarande avstängd från UFC i väntan på rättsliga följder, efter att ha varit inblandad i en smitningsolycka som medförde en skada på en gravid kvinna. Bilolyckan fick UFC att ta beslutet att ta bort Jones som mästare, vilket i sin tur ledde till att Cormier fick titelchansen mot Johnson.

Intervjuerna med både Cormier och Johnson finner ni nedan.

Vad tyckte ni om nattens huvudmatch och vem vill ni se Cormier möta i sitt första titelförsvar?

Foto: Mazdak Cavian

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Daniel CormierNyheterSenaste NyttUFCVideo

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
5 Kommentarer
 • Take his head
  24 May 2015 at 01:49

  schhh plz.. jones kommer få dig att gråta i cains famn igen

  • dagasa
   24 May 2015 at 01:56

   haha tänkte precis likadant :D

  • Godless
   24 May 2015 at 02:23

   Javisst är det omanligt att visa känslor?!

 • PappaKeno
  24 May 2015 at 02:16

  Lätt att vara tuff nu tydligen! :)

 • Godless
  24 May 2015 at 02:23

  DC my man! The king has spoken.

 • Svara