Video: Del två av UFC Primetime: St-Pierre vs Hendricks

Primetime och Countdown är ungefär likadant inom UFC:s värld. Det skiljer sig lite dock, då Primetime-avsnitten ofta är 20 minuter långa, uppdelat i tre delar och fokuserar endast på en match. Countdown är som regel runt 40 minuter långa, och fokuserar på två eller tre matcher per gång.

Inför UFC 167 så är det dags att ta en närmare titt på Georges St-Pierre (24-2) vs Johny Hendricks (15-1). Blir det den systematiske och analyserande welterviktsmästaren i St-Pierre som kommer att ta hem segern eller blir det Hendricks med sina tunga släggor som kommer att dominera och eventuellt avsluta mästaren?

UFC 167: St-Pierre vs Hendricks går av stapeln den 16 november på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas.

Kategorier
UFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
2 Kommentarer
 • Shadd
  6 November 2013 at 01:22

  Ju mer jag kollar på hendbeard så får jag tänka “holy… tänk om GSP verkligen torskar fighten” bara kolla, det är ju sant GSP har slagits mot folk som är mindre byggd i muskel och inte någon bra wrestler. Nu får man se ifall GSP klarar av folk som är större än honom.

 • Ivan_den_onde
  6 November 2013 at 02:47

  Trots att Hendricks var nära att förlora mot Koscheck, har torskat mot Story, och var nära mot Mike Peirce, känns det som om han är ett riktigt riiktigt stort hot mot GSP, mer än nån annan varit. Stilmässigt en bra fight för Hendricks. Som GSP fan är jag orolig

 • Svara