Robbie Lawler har imponerat på hela världen med sin otroliga comeback-historia, samt hans minst sagt underhållande matcher. Foto: Mazdak Cavian

Video: Följ med på rundvisning av världsklassgymmet American Top Team

UFC 201 är ett par dagar bort och i huvudmatchen möts två av American Top Teams welterviktare, då Tyron Woodley utmanar Robbie Lawler om mästarbältet. Kolla in gymmet som fostrat några av sportens största namn någonsin, på MMAJunkies rundvisning av American Top Teams lokaler. 

American_Top_Team_logo

American Top Team ansågs redan innan flytten in i nya, fräscha lokaler i Coconut Creek, Florida som ett av världens bästa MMA-gym, om inte det absolut främsta. Bara en sån sak som att både Robbie Lawler (27-10) som försvarar welterviktstiteln på UFC 201 nu i helgen och Tyron Woodley (15-3) tränar hos America Top Team visar hur väletablerat och framgångsrikt gymmet är.

Följ med MMAJunkie och ATT:s Richie Guerrero som har hand om gymmet på en rundtur av American Top Teams lokaler:

Foto: Mazdak Cavian

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
NyheterRobbie LawlerSenaste NyttTyron WoodleyUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara