Video: Free Fight – Dennis Siver vs Paul Kelly

Inför helgens stormatch mellan Dennis Siver och Conor McGregor på UFC Fight Night 59 bjuder UFC på en match ur Sivers arkiv.

På söndag är det dags för UFC Fight Night 59 där huvudmatchen står mellan den ökände irländaren Conor McGregor (16-2) och den tyske teknikern Dennis Siver (22-9, 1 NC). Inför detta kommande möte i oktagonen bjuder UFC på en match ur sitt arkiv för att höja förväntningarna inför helgen. Denna gång handlar det om Sivers match mot Paul ”Tellys” Kelly.

Bortsett från ett framträdande på TFS: Mix Fight Gala 7 under 2008 så har Siver varit en trotjänare hos UFC sedan april 2007. Helgens match blir Sivers nittonde match för UFC. Siver har haft möjligheter att klättra högt i rankingen men när han mött de riktigt stora namnen har han inte klarat av att leverera segrar. Trots detta kan han skryta med vinster över fighters som George Sotiropoulos och Matt Wiman.

När det kommer till Kelly är han ett sorgligare kapitel. Efter ha fått lämna UFC under 2011 efter nio matcher i organisationen gick han tre matcher till innan hans professionella karriär tog slut. Anledningen var att Kelly blev anhållen och senare dömd för sin inblandning i smuggling av heroin. Han dömdes till 13 år i fängelse.

Nedan kan man se matchen mellan Siver och Kelly i sin helhet och är man intresserad av snacket gick kring galan, UFC 105: Couture vs Vera, finns det mycket matnyttigt att läsa om här på MMAnytt.

http://youtu.be/kM2iNXmfKV8

Läs mer om helgens UFC Fight Night: McGregor vs Siver här på MMANytt.

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
NyheterUFCz-Senaste Nytt
Profilbild på Redaktionen

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • johan :D
  16 januari 2015 at 08:37

  aaaaaj

 • Peter
  17 januari 2015 at 08:42

  Den sparken skulle sitta fint i Conors lever.

 • Svara