Foto: Mazdak Cavian

Video: Gratismatch inför UFC 202: Conor McGregor vs. Chad Mendes

Efter huvudmatchen på UFC 189 gick Conor McGregor från hype till en superstjärna övernatt – återupplev en av de mest omsusade matcherna i irländarens karriär inför UFC 202.

072_Chad_Mendes_vs_Conor_McGregor.0.0

Om två veckor är det dags för UFC 202 och den efterlängtade returmatchen mellan Conor McGregor (19-3) och Nate Diaz (19-10), långt ifrån irländarens ursprungliga viktklass. Med det sagt ska man inte glömma att McGregor startade sin resa i fjädervikt där han bland annat blev den första på tio år att besegra Jose Aldo (25-2) då han vann mästarbältet på UFC 194.

Innan dess mötte McGregor Chad Mendes (17-4) på UFC 189 efter att den dåvarande mästaren dragit sig ur på ett par veckors notis. Återupplev den dramatiska huvudmatchen som smått otroligt ägde rum för lite mer än ett år sedan, med tanke på allt som hänt sedan dess:

https://www.youtube.com/watch?v=TWdef03nI8s

Foto: Mazdak Cavian

Kategorier
Chad MendesConor McGregorJose AldoNate DiazNyheterSenaste NyttUFCVideoZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    9 August 2016 at 04:35

    Otroligt gjort av Conor i denna fight. He answered the wrestler question. Snabba förändringen av motståndare va något han besegrade också, sen bevisade han här också att han är på en helt annan nivå än resten av dom i FW. But in all fairness så när man ser storleksskillnaden mellan Chad och Conor då ser det bara löjligt ut, en värre storleksskillnad än när Nate möter Conor i 170……

  • Svara