Silva trodde att han vann efter den tredje ronden, men matchen fortsatte och han förlorade istället via domslut. Foto: Mazdak Cavian

Video: Anderson Silva och Vitor Belfort spelar fotboll inför UFC 198

Anderson Silva och Vitor Belfort må aldrig mötas i en MMA-match i en fotbollsarena i Brasilien. Däremot fick vi nyligen se de två spela fotboll tillsammans i en av landets magnifika arenor under en mediehändelse inför UFC 198. 

28_MMAnytt-anderson-silva-vitor-belfort-kick

Den 14:e maj är det dags för UFC:s första gala någonsin i den brasilianska staden Curitiba och man tar med sig några av sina största brasilianska stjärnor. Bland andra Ronaldo “Jacare” Souza (22-4) och Vitor Belfort (25-11) som gör upp om vad de hoppas blir nästa chans på mellanviktsbältet samt Anderson Silva (33-7) mot Uriah Hall (12-6) i en allmänt häftig match mellan två av sportens mest spektakulära strikers.

Under en mediehändelse inför UFC 198 bjöd de tidigare motståndarna Belfort och Silva på en uppvisning som åtminstone i dagsläget ser ut att bli det enda mötet de två emellan i en brasiliansk fotbollsarena:

Esbanjando categoria! @spiderandersonsilva e @vitorbelfort bateram uma bolinha nesta terça em Curitiba, no palco do #UFC198 . Como eles se saíram?

Ett filmklipp publicerat av UFC (@ufc_brasil)

 

Kategorier
Anderson SilvaNyheterSenaste NyttUFCVideoVitor Belfort

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...