Video: Joe Rogan lämnar UFC detta år?

Joe Rogans kontrakt med UFC tar slut detta år. Kommer detta att bli det sista året för honom i organisationen?

Mångsysslaren Joe Rogan har sedan 1997 varit en viktig del i organisationen. Förutom jobbet som så kallad “color commentator” för UFC så har han en lång karriär som stand up-komiker och programledare för program som Fear Factor, haft en roll i komediserien Hardball och håller i den populära podcasten The Joe Rogan Experience. Hans kontrakt med UFC tar slut i år och i denna intervju pratar han om att han vill börja ta det lugnt och njuta av livet lite mer. Innebär detta att han kommer att sluta jobba för UFC?

Foto: Micha Forsberg

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
NyheterSenaste NyttUFCVideo
5 Kommentarer
 • zappito
  7 May 2016 at 07:28

  Inget är väl omöjligt men har samtidigt läst uttalanden där han menar att vara UFC kommentator är det bästa som hänt honom. Tar detta som en slags löneförhandling inför nya kontraktet innan något mer konkret finns att läsa.

  • atnek
   7 May 2016 at 01:13

   Tvivlar på att han behöver förhandla öht. Han lär få “a pretty penny” extra varje gång han skriver nytt kontrakt. Dessutom känns inte Rogan som den typen av människa men det är väl så när man redan har cash. :)

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  7 May 2016 at 12:56

  UFC utan Joe Rogan känns så tråkigt! Legend!!!!!

 • KoMaCarpe
  7 May 2016 at 02:44

  Rogan är sjukt mystisk. Trots att jag har följt hans pod sen 2013 och kollat på varenda UFC-gala sedan 2007 blir jag inte klok på hans bakgrund, uppväxt eller vart hans driv och enorma arbetsmoral kommer ifrån. Jag hade fett gärna velat få veta mer om vad det är som har fått honom att bli den han är idag. Hoppas åtminstone att han stannar kvar inom UFC, även om det blir i mindre skala.

 • anders
  7 May 2016 at 06:37

  Håller med. Så fort någon gäst blir personlig typ gällande uppväxt eller hans fru så byter han samtalsämne.
  Men alla andra förväntas berätta allt:)

 • Svara