Video: Junior dos Santos om sin seger över Ben Rothwell under UFC Zagreb

UFC:s reporterteam möter upp backstage med en själaglad Junior dos Santos som berättar om matchen mot Ben Rothwell. Det var en oerhört tuff huvudmatch som kom att vara i 25 minuter innan den till sist avgjordes på domarröster, till dos Santos favör. Kolla in videointervjun här.

Det är en sprudlande glad Junior dos Santos som med ett brett leende över hela ansiktet berättar om sin segermatch mot den före detta tungviktsmästaren Ben Rothwell i huvudmatchen under UFC Fight Night 86 i Zagreb i Kroatien, för övrigt UFC:s allra första besök någonsin i det forna Jugoslavien.

Matchen mot Rothwell blev en mycket tuff tillställning, berättar dos Santos. Han tillägger bland annat att han inte ville gå i närkamp med den storväxte Rothwell utan förlitade sig istället på sina kunskaper i boxning med snabba fötter och tunga slag. Vid ett tillfälle fick han in en mycket kraftfull frontkick på sin motståndare som gjorde att han flög baklänges rakt in i burväggen.

Dos Santos seger betydde att Rothwell fick se sin fina svit om fyra raka vinster bruten. Nu siktar dos Santos på en titelmatch men säger samtidigt att han alltid är beredd på att ta de fighter som UFC erbjuder honom. Han är glad och lycklig över att han, tack vare UFC, får ägna sig åt det han älskar allra mest.

Vem vill du helst se att JDS möter nästa gång?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Ben RothwellJunior Dos SantosNyheterSenaste NyttUFCVideoZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
5 Kommentarer
 • TheVobb
  11 April 2016 at 08:30

  Otroligt va lik Junior är Cain Velasquez på bilden där uppe :O

  • Johan
   11 April 2016 at 07:35

   Du får 1,5 av 10 möjliga på likasombär-skalan :)

   • TheVobb
    11 April 2016 at 09:36

    Dom har bytt bild nu, imorse var det ett foto på just Velasquez

    • Johan
     11 April 2016 at 10:06

     Ahh, då hade jag inte behövt vara så generös med bedömningen. Ändrat nu :)

 • IWasThatGuy
  11 April 2016 at 08:36

  Vilken show av junior snyggt som fan

 • Svara

  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...