Video: Kolla in svenske David Teymurs brutala avslut från nattens UFC Fight Night 92

David Teymur briljerade i matchen mot Jason Novelli och levererade ännu ett snyggt avslut via teknisk knockout.

Under nattens UFC Fight Night 92: Rodriguez vs. Caceres gick svenske Allstars-fightern David Teymur (5-1) sin andra match i organisationen, då han ställdes mot nykomlingen Jason Novelli (11-2-1).

Teymur låg hela tiden före i matchen och lyckades flertalet gånger kontra sin motståndare med sin vänster. Detta fortsatte i och med att Novelli gick framåt mycket utan huvudrörelse, och i den andra ronden fick Teymur tillslut in fullträffen.

Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Teymur var uppenbarligen den främsta strikern av de båda och hade inga problem under matchen. Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Så fort han insåg att Novelli var rejält skakad öste han på med fler slag och sänkte honom sekunder därefter. Istället för att, som många ofta gör, fortsätta slå in i det sista, valde Teymur även att istället hejda sig och invänta stoppet då han redan förstod att segern var ett faktum.

Kolla in det klockrena avslutet här:

Efter vinsten passade han på att utmana den populära 20-åringen “Super” Sage Northcutt (8-1). Är det en match ni vill se?

Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
David TeymurNyheterRekommenderatSenaste NyttSvenska NyheterUFCVideoZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
3 Kommentarer
 • atnek
  7 August 2016 at 07:47

  Ja, Tey kanske kan slå bort Sage’s dumma jävla flin.

 • Headown
  8 August 2016 at 08:11

  Jag blev riktigt glad över hans avslut och prestation överlag. Ytterligare en svensk med framgång. Hans intervju efteråt var kanske lite “awkward” men han fick slutligen fram sin poäng. Han har onekligen riktigt fin striking, men det krävs en hel del av en fighter för att “höja strikingen till en helt ny nivå” som han sa att han skulle göra. Dock är det fint att se självförtroendet. Sage vore en bra matchning nästa, där för han imo visa sin grappling mer i så fall.

 • Ficktjuv
  8 August 2016 at 03:15

  Han är sveriges svar på Matt Brown!

 • Svara

  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...