Video: Michael Johnson förklarar hotellbråket med ”soft ass” Nate Diaz

Michael Johnson och Nate Diaz hamnade i ett litet hotellbråk under gårdagen inför invägningen. Johnson har nu släppt en video där han förklarar mer detaljerat vad som faktiskt skedde under dispyten mellan de två.

Det var igår innan invägningen där Michael ”The Menace” Johnson (16-9) och Nate Diaz (17-10) större på varandra på hotellet och hamnade i ett bråk. Det hann inte eskalera ordentligt då diverse lagkamrater fick gå emellan för att förhindra att någonting allvarligt faktiskt skulle ske. Missade ni detta så kan ni se klippet på händelsen här.

Under dagen har Johnson släppt ut en video där han i mer detalj förklarar vad som hade skett. Johnson som tog det hela med ro har ingenting snällt att säga om den ständigt heta Diaz. Ni kan se för er själva i videon nedan.

Foto: Per Häljestam

Kategorier
Senaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara