Video: Paige VanZant dansar Toy Story-inspirerad quick step i Dancing with the Stars

Paige VanZant dansar vidare i det fjärde avsnittet av Dancing with the Stars, den amerikanska motsvarigheten till TV4:s fredagsunderhållning Let´s Dance. I detta program framför stråviktsfightern VanZant och hennes danspartner Mark Ballas en Toy Story-inspirerad quick step.

Paige VanZant är verkligen en ung dam med många strängar på sin lyra. Förutom att hon är sjunderankad UFC-fighter i sin egen viktklass stråvikt så har VanZant ett förflutet som dansare och cheerleader. Detta är meriter som kommer mycket väl till pass nu när hon deltar i TV-showen Dancing with the Stars.

Hittills har det gått hyfsat bra för VanZant och hennes danspartner Mark Ballas som fått idel lovord av juryn i det amerikanska tävlingsprogrammet och det senaste avsnittet var på intet sätt något undantag från den regeln. Veckans tema var “Disney Night” och duon satsade på att framföra en quick step till en låt från Toy Story som rev ner jubel från både publik och jury. Det blev fyra raka nior från juryn vilket betydde att dansparet landade på 36 poäng, som räckte för att få dansa vidare i ytterligare en vecka. Den republikanske presidentkandidaten och fastighetsmiljardären Donald Trumps ex-fru Marla Maples var den som fick lämna tävlingen efter att ha blivit utslagen.

Paige VanZant verkar ha tagit en rejäl paus från MMA efter sitt blodiga nederlag mot Rose Namajunas under UFC Fight Night 80 i december förra året. När tror du att vi får se VanZant slåss i oktagonen igen?

https://youtu.be/uFYseQ9xH9E

Kategorier
NyheterPaige VanZantRose NamajunasSenaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
6 Kommentarer
 • tommy
  12 April 2016 at 01:14

  Förstår att ni läser amerikanska mma sidor och tar nyheter därifrån… Men bara för det står där behöver det inte vara intressant för oss.
  Både Page och amerikanska dansing with the stars är extremt ointerresant för oss i Sverige.

  • Johannes
   12 April 2016 at 01:27

   Förklara gärna varför Paige är extremt ointerresant för oss i Sverige. Hon är rankad 7:a i sin division och har bjudit på underhållande matcher enligt mig.

   • Daniel Hunter
    12 April 2016 at 02:03

    Hahahahaha. Rankad 7a ojdå!

   • Fred
    12 April 2016 at 02:29

    För att det enda som är mma relaterat i den här “nyheten” är att Paige utövar mma.
    En artikel om ett totalt ointressant program med folk som ska försöka göra något de oftast är väldigt dåliga på är inte intressant.
    Paige som mma fighter är ointressant efter som hon inte visat något mer intressant än sitt utseende (som är det enda som får henne att skapa rubriker för utom dans program) som mma fighter är hon medioker och i fel organisation.
    Min syn på varför.

    Så förklara istället varför hon är intressant.

    • Johannes
     12 April 2016 at 03:05

     Ok, då hänger jag med och jag håller med dig angående dansprogrammet men Paige som fighter är inte ointressant enligt mig.

     Det har jag ju redan förklarat, “Hon är rankad 7:a i sin division och har bjudit på underhållande matcher enligt mig.”

     Om hon är i fel organisation som är bättre än många andra tjejer så skulle UFC behöva lägga ner divisionen.

 • Danne
  12 April 2016 at 05:29

  Härligt börjar se fram emot de här stunderna när vi får se dans av Paige, glömde dock popcorn.

 • Svara