Video: Presentation av uttagningarna för TUF Nations: Team Canada vs Team Australia

Den 15:e januari har The Ultimate Fighter Nations: Team Canada vs Team Australia premiär i Nordamerika. Den kanadensiske forne titelutmanaren Patrick Cote coachar mot australiensaren Kyle Noke. Bägge har varit deltagare på tidigare säsonger. I videorna nedan kan ni se en presentation av hur deltagarna valdes. En videopresentation av deltagarna finner ni här.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

I den första säsongen av TUF: Nations kommer kanadensiska och australiensiska welterviktare samt mellanviktare att mötas i turneringen om att bli nästa Ultimate Fighter. Lagindelningen och videorna finner ni nedan.

Vilket lag vinner?

Team Canada
canadian-flag

Chad Laprise (7-0)
T/KO: 4, SUB: 1, DEC: 2
Ålder: 27
Info: Laprise vann sina första fyra matcher på TKO i den första ronden. Den obesegrade lättviktaren har besegrat Josh Tavierne och Ainsley Robinson i Bellator och tränar på Adrenaline Training Center med bland andra UFC-fightern Jesse Ronson.

Sheldon Westcott (8-1-1)
T/KO: 3, SUB: 3, DEC: 2
Ålder: 29
Info: Westcott förlroade sin professionella debut mot King of the Cage-talangen Victor Bachman men är obesegrad sedan dess. Westscott tränar Complete Martial Arts and Fitness med Tim Hague med flera. Westcott har besegrat Thomas Denny och TUF-deltagaren Nic Herron-Webb.

Olivier Aubin-Mercier (4-0)
SUB: 4
Ålder: 24
Info: H2O MMAs Aubin-Mercier debuterade i oktober 2011 och har vunnit alla sina matcher på submission i den första ronden. Inte bara har alla vinster säkrats via submission, men alla på rear naked choke, Aubin-Merciers längsta match är knappt två minuter lång.

Kajan “Ragin” Johnson (19-10-1)
T/KO: 4, SUB: 11, DEC: 4
Ålder: 29
Info: Tillsammans med Georges St-Pierre och Rory MacDonald finner man Johnson på Tristar Gym. 29-åringen är en av de mer erfarna bland deltagarna, med vinster över bland andra Ryan Healy och Richie Whitson. Trots en skakig inledning på karriären med förluster mot ovannämnda MacDonald och Josh Thomson med flera så har nu Johnson vunnit sju av sina åtta senaste matcher. Tio av Johnsons vinster är säkrade i den första ronden.

Elias “The Spartan” Theodorou (8-0)
T/KO: 3, SUB: 2, DEC: 3
Info: Theodorou tränar på både Kros Gym och Mecha MMA i Kanada. “The Spartan” har segrat i Bellator och kommer från två raka avslut.

Luke Harris (10-2, 1)
SUB: 10
Ålder: 36
Info: Harris är den äldsta deltagaren på serien och är likt MItch Clarke och Nick Penner en produkt av Hayabusa Training Centre. Han har kammat hem alla sina vinster på submission, alla i den första ronden. Vare sig vinst, förlust eller No Contest så har Harris inte nått den andra ronden, hans längst match är fyra minuter och åtta sekunder lång.

Nordine Taleb (8-2)
T/KO: 5, DEC: 3
Ålder: 32
Info: Taleb är ännu en fighter från Tristar Gym som har slagit Matt Secor och Pete Sell.Taleb kommer senast från en domslutsförlust mot Marius Zaromskis.

Matt DesRoches (4-0)
T/KO: 3, SUB: 1
Ålder: 21
Info: Efter att ha segrat i sin amatör-MMA-debut gick DesRoches direkt till proffs-MMA där han än idag är obesegrad. I Cornwall tränar DesRoches på Wulfrun MMA och har vunnit alla sina matcher i den första ronden.

Team Australia
Australian_Flag

Jake “The Celtic Kid” Matthews (3-0)
T/KO: 1, SUB: 2
Ålder: 19
Info: Matthews tränar på Nexus i Melbourne och är en av de yngsta deltagarna denna säsongen. Matthews vann sin debut i amatör-MMA via teknisk knockout endast 23 sekunder in i den första ronden, och har säkrat alla sina vinster i den andra ronden sedan dess.

Richard Walsh (7-1)
T/KO: 4, SUB: 1, DEC: 2
Ålder: 25
Info: Walsh har endast förlorat mot TUF-vinnaren Robert Whittaker och har sedan dess hållit sitt matchfacit fläckfritt. Fem av “Filthy Richs” visnter är säkrade i den första ronden, därmed alla hans vinster på T/KO.

Brendan “War Machine” O’Reilly (5-0, 1)
T/KO: 1, SUB: 2, DEC: 2
Info: O’Reilly tränar med UFC-fightern Ben Wall på Gamebred Submission Fighting i Brisbane. Har tävlat i allt från lättvikt till mellanvikt i sin karriär.

Zein Saliba (4-0)
SUB: 2, DEC: 2
Info: Saliba är associerad med både TP Fight Team och Double Dragon Gym. Efter en TKO-seger i amatördebuten gjorde han proffsdebut 2011, ett år senare.

Tyler “Young Gun” Manawaroa (10-0)
T/KO: 3, SUB: 6, DEC: 1
Ålder:19
Info: Manawaroa har lyckats hålla sig oebsegrad sedan proffsdebuten år 2011. Sex av hans matcher är vunna i den första ronden och han tränar redan med Kyle Noke på Integrated MMA.

Daniel Kelly (5-0)
T/KO: 2, SUB: 2, DEC: 1
Ålder: 36
Info: Från Dominance MMA i Melbourne finner vi Kelly, som har tävlat framgångsrikt i Austraian Fighting Championship. Bägge Kellys submissionvinster är säkrade i den första ronden.

Priscus “The Tassie Devil” Fogagnolo (7-1)
T/KO: 4, SUB: 3
Info: Tasmaniern Fogagnolo har avslutat alla sina matcher, hans enda förlsut är mot nuvarande UFC-fightern James Te-Huna. “The Tassie Devil” har besgrat bland andra forne UFC-fightern Antonio Mendes och den australiensiske talangen Joe Muir.

Vik “The Spartan” Grujic (6-2)
T/KO: 1, SUB: 3, DEC: 2
Info: Säsongens andra Spartan; Grujic, har tidigare förlorat mot landsmannen Zein Saliba och har förlorat två av sina tre senaste matcher. “The Spartan” tränar på In2Fitness och hade ett matchfacit på 1-1 i amatör-MMA.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
The Ultimate FighterUFC
8 Kommentarer
 • Lasha
  6 January 2014 at 01:35

  videoklippen funkar tyvärr inte, för mig!

 • Cecils Folks
  6 January 2014 at 01:56

  inte för mig heller, verkar vara mmanytts nya grej då det är andra gången idag som de lägger upp klipp som inte funkar

 • Lucas Durr Hansson
  6 January 2014 at 02:27
  • Robin
   6 January 2014 at 05:42

   Två gånger på en dag! Sicken räddare

 • Lallarn
  6 January 2014 at 02:38

  Jag tror på Sheldon Westcott. DesRoches kan också bli farligt (baserat på absolut ingenting).

 • Dreadwood
  6 January 2014 at 03:47

  Men sa inte Dana att de kommer BARA köra med eliminationbouts hädanefter? Eller är det för att det är en såkallad “sidosäsong” det här?

 • Svara