Video: Robin Black analyserar Dos Anjos vs. McGregor

UFC har anställt en före detta glamrockare som analytiker. Här kan du se när Robin Black bryter ner Rafael Dos Anjos vs. Conor McGregor på sitt alldeles egna vis.

Robin Black (4-5) var under 90-talet känd i Kanadas glamrockkretsar som sångaren i Robin Black and the Intergalactic Rockstars. Men av någon anledning tröttnade Black på rockstjärnelivet och fick istället upp ögonen för det organiserade slagsmålets ädla konst.

Trots att hans MMA-karriär förde med sig mer förlust än vinst, så tröttnade Black inte på sporten. Efter sin sista match, som han gick 2012, fortsatte den gamle glamrockaren nämligen som kommentator. Nu har han tagit sig ända in i UFC.

I videon här nedan ger Black en tämligen färgstark analys av Conor McGregor (19-2) vs Rafael Dos Anjos (25-7). Håll till godo.

https://www.youtube.com/watch?v=T7zm2WKdOJc&app=desktop

McGregor och Dos Anjos möts den 6:e mars i huvudmatchen på UFC 196.

Tycker ni att Blacks kommentatorstil passar i UFC? Det finns ett rykte som säger att han är Joe Rogans planerade efterträdare.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorNyheterRafael Dos AnjosSenaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
7 Kommentarer
 • p.MAX9999999
  22 February 2016 at 10:50

  Ja jävlar. Blir det Robin Black som ersätter Rogan vid de stora galorna dör en del av mig. Ian Roberto är typ ett bättre alternativ (nä).

 • sepenoob
  22 February 2016 at 11:00

  Han förtjänar att bli upplockad av UFC.

 • tojo77
  23 February 2016 at 12:11

  Så jävla intensiv. Min puls gick lätt upp 20 slag i minuten där. Orkar inte med såna gubbar mer än 30 sek i stöten max. Rogan har också intensitet, men vet att han behöver växla ner emellanåt för att behålla lyssnarens fokus. Hoppas inte han ersätter Rogan.

 • carabinieri
  23 February 2016 at 10:46

  Nej. Extremt tillgjort och jobbigt.

 • Svara