Video: Röker Conor McGregor cannabis? “Fuck what you think”

I en Instagram-story kan man se Conor McGregor blåsa ut vad som ser ut att vara cannabisrök i sin Lamborghini.

“Fuck what you think,” skriver den irländska MMA-stjärnan.

De må vara bittra rivaler, men UFC:s lättviktsmästare Conor McGregor (21-3) verkar ha en hel del gemensamt med Diaz-bröderna…

Om inte det här var en tillräcklig indikation på att “The Notorious” är en cannabisrökare, så säger denna Instagram-story en hel del.

 

Vanligt bland MMA-fighters

Cannabis, och i synnerhet den smärtlindrande (samt icke-psykoaktiva) substansen CBD, är ganska vanligt förekommande bland MMA-fighters och andra idrottare. Bortsett från Nate (19-11) och Nick Diaz (26-9, 2 NC) samt andra öppna brukare som Dan Hardy (25-10, 1 NC), har även namn som den tidigare tungviktsmästaren Cain Velasquez (14-2) tagit hjälp av cannabis i sin återhämtning.

UFC:s expertkommentator Joe Rogan – som även han är en stor förespråkare för cannabis – har tidigare hävdat att majoriteten av alla UFC-fighters använder drogen, som trots dess otillåtna status i Sverige är fullt laglig i flera andra delar av världen.

McGregor har aldrig talat öppet om sitt potentiella cannabisbruk och det är förstås bara han själv som vet vad han verkligen röker i videon.

Se alla galor från UFC live på Viaplay - Klicka här
Kategorier
Conor McGregorNyheterRekommenderatSenaste NyttUFCVideoz-Fightersz-Galorz-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Omröstning

Vem vinner superfighten - Henry Cejudo eller TJ Dillashaw?

Visa resultat

Loading ... Loading ...