Video: Ronda Rousey tränar i Pokemon-dräkt

Ronda Rousey är inte bara en före detta UFC-mästarinna, en legend inom MMA och diskutabelt även sportens största stjärna. Hon är även lite av en nörd. Se en rolig och något bisarr video där Rousey tränar på gym – iklädd en Pokemon-dräkt. 

02-08-2015-_Ronda_Rousey-_Maracan_-_Staff_Images-5318.0

Ronda Rousey och Pikachu 

Ronda Rousey (12-1) har inte gett den minsta ledtråden om när eller om hon överhuvudtaget planerar att återvända till UFC sedan förlusten mot Holly Holm (10-1) på UFC 193 förra året. Med det sagt har det spekulerats intensivt kring den före detta mästarinnans återkomst, inte minst då Dana White nyligen uppgav att Rousey kommer möta kvinnan som håller bantamviktsbältet när hon väl bestämmer sig för att komma tillbaka.

Tränar gör hon i alla fall fortfarande, inte minst i videon nedan som SportsCenter nyligen delade med sig av. “Ronda Rouseys training secret” är både bisarr och rolig, då den består av att träna iklädd en Pikachu-dräkt, en av karaktärerna från det populära barnprogrammet Pokemon.

Förhoppningsvis är detta inte en del av träningen inför återkomsten. Eller är det kanske precis vad som behövs?

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
NyheterRonda RouseySenaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • JonteB
  14 July 2016 at 01:46

  Jaa fett rolig verkligen.

 • Kenny Starfighter
  15 July 2016 at 06:18

  Ronda är ju ett stort Pokemon fan & nu när Pokemon Go är släppt så ligger troligtvis träningen på is…

  btw Japanerna måste älska de här

 • Svara