Video: Ronda Rouseys tränare Edmond Tarverdyan vs Dominic Gutierrez – hela matchen

Gott folk! Här har ni hela matchen mellan Ronda Rouseys tränare Edmond Tarverdyan och Dominic Gutierrez. Rousey sitter i ringhörnan och ser på när hennes coach ger järnet med handskarna på. Frågan är hur mycket lärdom hon kunde dra av Tarverdyans fighting skills. Kolla in hela matchen här.

Det blir litegrann av omvända världen när Edmond Tarverdyan kliver in i ringen för att möta Dominic Gutierrez i en match under Chaos At The Casino några dagar före jul 2012. Tarverdyan brukar som bekant vara den som står vid ringside och instruerar Ronda Rousey under matcherna. Men här är det precis tvärtom. Det är Tarverdyan som slåss medan Rousey sitter vid ringside och ser på när hennes egen coach kämpar järnet.

Vi ska inte spoila innehållet i denna mycket underhållande video. Kolla in den själv. Det finns många höjdpunkter i den. Mycket nöje!

Kategorier
NyheterRoliga VideosRonda RouseySenaste NyttUFCVideoZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Danne
  15 January 2016 at 07:20

  Gammal fight, intressant dock varför den släpps nu med tanke på att han är i medias fokus av andra anledningar. eller är den bara bortglömd?

 • P aom
  15 January 2016 at 10:41

  Rätt bra fight.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...