Video: Shaquille O’Neal: Jag skulle klara 45 sekunder mot Ronda Rousey

Den före detta NBA-giganten (i dubbel bemärkelse) har tidigare uttryckt en önskan om att möta Hong Man Choi i sin kampsportsdebut. Shaquille O’Neal berättar för en sportpanel att han “skulle klara mig 45 sekunder mot Ronda Rousey. Den numera pensionerade NBA-liraren,  Charles Barkley såg då ett ypperligt tillfälle att klämma in ett sexskämt, och gjorde det.

Det var under den populära paneldiskussionen “Inside the NBA” där två före detta NBA-spelare, Shaquille O’Neal och Charles Barkley diskuterade basket med en massa andra panelmedlemmar. Plötsligen kommer MMA upp på tal, mer specifikt, UFC-mästaren i viktdivisionen bantamvikt, Ronda Rousey (som återvänder till octagonen i UFC 190 för att försvara sitt bälte mot Bethe Correia). Och Shaquille O’Neal utmanade henne:

 “I can last 45 seconds with Ronda Rousey. Set it up!”. Charles Barkley såg sin chans att skämta om det “Shaq” sa och tog vara på möjligheten:

“There was a joke there. But I’m gonna let it go.”

Det verkar inte som att någon i panelen kopplar direkt, men när Shaq började förstå skämtet brast hela panelen med 46-medlemmar ut i skratt och Shaquille O’Neal ändrade sig snabbt och sa att han inte alls skulle klara 45 sekunder med Ronda Rousey i Ringen.

Kul.

Kategorier
Senaste NyttUFC
3 Kommentarer
 • freddie
  28 May 2015 at 02:07

  Nog har man läst om för tidig utlösning men 45 sek, kom igen!

  • TheVobb
   28 May 2015 at 04:55

   Frågan är ju om Ronda avslutar lika snabbt om hon får tag på en penis som hon gör när hon får tag på en arm?

   • freddie
    28 May 2015 at 06:21

    tror hans penis är lika stor som en arm så de gå nog fint ;)

  Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...