Video: Smooth Benson Henderson visar upp sina Signature Moves

Den före detta lättviktsmästaren Benson Henderson kommer på lördag att gå huvudmatchen på UFC:s första Sydkoreanska gala. Inför matchen visar Smooth upp sina signaturdrag i ett klipp från UFC:s serie Signature Moves.

https://youtu.be/ZogeJ8r2X9A

Benson Henderson besegrade för fyra år sedan Clay Guida vilket gav honom chansen att möta Frankie Edgar om lättviktsbältet. Via ett enhälligt domslut på galan i Saitama, Japan lämnade Henderson oktagonen med bältet spänt runt midjan. Han försvarade bältet tre gånger innan Anthony Pettis svepte in och övertog UFC-guldet. Därefter började Hendersons lättviktskarriär att svacka och med tre vinster och två raka förluster valde Smooth att flytta upp till weltervikt där han debuterade med en imponerande vinst i februari tidigare i år.

Henderson bokades för att möta Thiago Alves men efter att den sistnämnde bröt revbenet under en träning ersattes han av Jorge Masvidal.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Anthony PettisBenson HendersonClay GuidaFrankie EdgarJorge MasvidalSenaste NyttThiago AlvesUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Eric
  25 November 2015 at 09:11

  “I call this one the toothpick”

  • Headown
   25 November 2015 at 01:48

   Hahaha, ja jävlar hur lyckades han ha en bit av en tandpetare i käften under match, helt galet.

  Svara