Video: Stephen “Wonderboy” Thompson kallar Tyron Woodley “löjlig” – vill möta Demian Maia i New York

Stephen Thompson vill fortfarande utmana Tyron Woodley om titeln men har tröttnat på mästarens krav om andra matchningar, så kallade “money fights.” Enligt “Wonderboy” är det löjligt av Woodley att försöka välja sina motståndare vilket gjort att 33-åringen istället skiftat fokus till Demian Maia. 

UFC 200 Las Vegas 2016-07-09 Stephen Thompson photo MMAnytt.se Vince Cachero (17 of 98)

Stephen “Wonderboy” Thompson (13-1) håller inte med om Tyron Woodleys (16-3) strategi om att försöka välja sina motståndare efter att nyligen ha vunnit UFC:s welterviktsbälte.

Medan Wonderboy inte gett upp om sin efterlängtade och enligt många välförtjänta titelchans ännu börjar han skifta fokus från mästaren till andra troliga motståndare, främst helgens stora vinnare Demian Maia (24-6) som avslutade Carlos Condit (30-10) i sin sjätte raka vinst i huvudmatchen på UFC on fox 21.

Thompson diskuterade sin situation i en intervju med MMAFighting.com i helgen:

Kategorier
Demian MaiaNyheterSenaste NyttStephen ThompsonTyron WoodleyUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
5 Kommentarer
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  29 August 2016 at 04:52

  Allt han säger är klockrent

  • Erik Hellborg
   29 August 2016 at 09:11

   Nästan jobbigt hur överens man e gällande allt han säger

   Tror Woodley känner att den här matchningen är riktigt dålig.

   Lite som mot Rory. Jämför inte stilar här men som jag minns det kunde Rory stå på utsidan å bara pricka Tyron hela fajten. Speciellt när tanken börjar bli tom på han

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    29 August 2016 at 11:01

    Jaja han vet ju att den här fighten kan förstöra allt han planerat. Men jag måste ändå säga att det borde finnas lite heder och självrespekt. Pengar ok, men det är inte så att han är fattig och villkoren är i stort sätt lika för alla. Man kollar på sånna som Aldo tex då allt handlar om legacy samma med RDA osv. Så ska fighters vara

 • Erik Hellborg
  29 August 2016 at 09:09

  Spot on Wonderboy…spot on

 • Headown
  30 August 2016 at 10:24

  Vilken svärmorsdröm han är, haha. Han är lika sympatisk och trevlig som han är ett geni i den stående aspekten av MMA. UFC, sluta nu att dra ut på det oundvikliga och boka matchen Woodley vs ” Wonderboy”.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...