Video: Stephen “Wonderboy” Thompson kallar Tyron Woodley “löjlig” – vill möta Demian Maia i New York

Stephen Thompson vill fortfarande utmana Tyron Woodley om titeln men har tröttnat på mästarens krav om andra matchningar, så kallade “money fights.” Enligt “Wonderboy” är det löjligt av Woodley att försöka välja sina motståndare vilket gjort att 33-åringen istället skiftat fokus till Demian Maia. 

UFC 200 Las Vegas 2016-07-09 Stephen Thompson photo MMAnytt.se Vince Cachero (17 of 98)

Stephen “Wonderboy” Thompson (13-1) håller inte med om Tyron Woodleys (16-3) strategi om att försöka välja sina motståndare efter att nyligen ha vunnit UFC:s welterviktsbälte.

Medan Wonderboy inte gett upp om sin efterlängtade och enligt många välförtjänta titelchans ännu börjar han skifta fokus från mästaren till andra troliga motståndare, främst helgens stora vinnare Demian Maia (24-6) som avslutade Carlos Condit (30-10) i sin sjätte raka vinst i huvudmatchen på UFC on fox 21.

Thompson diskuterade sin situation i en intervju med MMAFighting.com i helgen:

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Demian MaiaNyheterSenaste NyttStephen ThompsonTyron WoodleyUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...