UFC-experten Joe Rogan.

Video: T.J Dillashaw, Duane Ludwig och Bas Rutten gästar Joe Rogans podcast

Den kanske främsta kvartetten någonsin vad gäller MMA-pocasts samlades nyligen för att analysera allt vad helgens UFC 203 heter – se vad den före detta UFC-mästaren T.J Dillashaw, en av världens främsta tränare Duane Ludwig, en av sportens största legender Bas Rutten och UFC:s långvariga kommentator Joe Rogan tycker om UFC 202 och mycket mer här! 

Joe Rogan hade en annan syn på situationen kring Helwani, även om han var glad att det hela löste sig. Foto: Mazdak Cavian

Foto: Mazdak Cavian

Det är en fullspäckad gästlista Joe Rogan bjuder på i sitt senaste podcast-avsnitt och den tåls att upprepas – T.J Dillashaw (13-3), Duane Ludwig och Bas Rutten är inga namn som går av för hackor och under natten svensk tid hjälpte de Rogan med att analysera helgens omsusade gala UFC 203, samtidigt som de självklart berörde ett par andra heta ämnen inom MMA.

Se podcasten nedan:

För er som inte får nog av att höra dessa fyra bjässar prata om “the state of the UFC” kom även Brendan Schaub (10-5) och Bryan Callen ut med ett spillrans nytt avsnitt av The Fighter And The Kid imorse där även det radarparet diskuterar helgens UFC 203:

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Brendan SchaubDuane LudwigNyheterSenaste NyttTJ DillashawUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Johannes
    13 September 2016 at 09:54

    Rogan och hans skit snack

  • Svara