Video: Trailer till den uppkommande dokumentären “The Evolution of Punk”

CM Punks UFC-debut är snart här och hypen inför nästa månads UFC 203 kommer handla mycket om just den före detta WWE-mästaren – under dagen släpptes bland annat en trailer till en dokumentär om Punks resa till oktagonen som kan ses här. 

Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Igår skrev MMAnytt om den uppkommande dokumentären “The Evolution of Punk” som kommer låta fans ta del av CM Punks (0-0) resa till UFC-debuten och mötet med Mickey Gall (2-0) på UFC 203 tionde september.

Under dagen släppte man en trailer inför dokumentären som kommer sändas på FOX Sports i fyra delar:

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
CM PunkMickey GallNyheterSenaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Darkly Dreaming D
    10 August 2016 at 07:16

    Ser faktiskt fram emot att se vad Punk kan åstadkomma. Ser detta gå på två olika sätt, antingen så blir han avslutad tidigt och tackar för att han fick chansen att leva sin dröm och pensionerar sig. Eller så lyckas han ta de till tre ronder, gör en match till och sen pensionerar han sig. Hursomhelst Punk gör max två UFC matcher.

  • Svara