Video: Trailers inför UFC 196 – Fabricio Werdum vs Cain Velasquez

Nu när UFC 195 är över är det dags att tagga till inför nästa PPV-gala där tungviktarna Fabricio Werdum och Cain Velasquez för andra gången gör upp om bältet.

Förra gången två av världens bäst tungviktare möttes var på UFC 188 den 13:e juni förra året. Efter ett slarvigt nedtagningsförsök av den dårvarande mästaren Cain Velasquez, fastnade han i en giljotin som avslutade matchen och således krönte den nya mästaren Fabricio Werdum. Enligt er, MMAnytts läsare var avslutet värd titeln som Årets Submission 2015.

Om en knapp månad är det alltså återigen dags att se de två mästarna göra upp om bältet. Velasquez öppnade tidigt upp som favorit inför returmötet och denna gången äger matchen rum på “normal” marknivå i Las Vegas och inga eventuella distraktioner om syrebrist lär spekuleras som orsak till förluster. UFC släpper inför galan två hårda trailers som mer än mycket peppar inför årets andra numrerade gala. Se de båda nedan.

UFC 196: Werdum vs Velasquez 2 – Collission Course

https://youtu.be/jM8SRokqhQI

UFC 196: Werdum vs Velasquez 2 – Dangerous

https://youtu.be/u8ZRZ10rlGQ

Kategorier
Cain VelasquezFabricio WerdumSenaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...