Video: UFC Fight Night London Embedded: Vlog Series – Episode 2

UFC Fight Night 84 står för dörren och med bara några dagar kvar till galan kan du ladda upp med avsnitt två i UFC:s populära videoblogg Embedded. Här kan du bland annat följa de två kämparna i den kommande huvudmatchen, Anderson Silva och Michael Bisping, i uppladdningen inför fighten.

I det andra avsnittet av UFC Fight Night London Embedded: Vlog Series får vi bland annat följa med när den brittiske hemmasonen Michael Bisping visar sina amerikanska teammedlemmar allt vad London har att erbjuda av sevärdheter innan det är dags för ett träningspass på gymmet.

Utanför Rio de Janeiro laddar Thales Leites upp med en cykeltur innan det är dags att ge sig av till den brittiska huvudstaden. På andra sidan jordklotet, i holländska Leiden närmare bestämt, packar Leites moståndare Gegard Mousasi ihop sina pinaler för att också bege sig till London.

Samtidigt kör UFC:s förre mellanviktsmästare Anderson Silva ett stenhårt träningspass för att finslipa formen inför mötet med Bisping i galans huvudmatch.

UFC Fight Night London Embedded: Vlog Series avsnitt två tar dig med bakom kulisserna till UFC Fight Night 84 där du får träffa galans stjärnor på ett mer personligt plan än annars.

UFC Fight Night 84: Silva vs Bisping går av stapeln i den mäktiga O2 Arena i London nu på lördag den 27 februari.

Vem tror du kommer att vinna huvudmatchen mellan Anderson Silva och Michael Bisping?

Kategorier
Anderson SilvaGegard MousasiMichael BispingNyheterSenaste NyttThales LeitesUFCVideoz-Fighters

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara