Foto: Per Häljestam / MMAnytt.se

Video: Vad gjorde George St-Pierre på UFC 196: McGregor vs. Nate Diaz?

Den före detta welterviktsmästaren George St-Pierre syntes på UFC 196 med bland andra Dana White och Holly Holm och blev intervjuad av Ariel Helwani. Genast satte ryktesspridningen igång om en eventuell återkomst till oktagonen för St-Pierre.

Ett välkänt ansikte dök upp på UFC 196 i helgen, nämligen George St-Pierre (25-2) som självklart blev intervjuad av journalister, bland andra Ariel Helwani som frågade honom om varför han var på plats. Enligt han själv var han där bara för att se den stora huvudmatchen. Han var också och tröstade Holly Holm (10-1) efter hennes förlust.

Den stora frågan som har kommit upp var om han var där för att avslöja ett nytt kontrakt med UFC eller för att berätta om att han vill möta Conor McGregor (19-3) om han vann. Men McGregors förlust gör att ingen tror att GSP var där bara för att se matchen utan för att helt enkelt säga avslöja ett möte med McGregor på UFC 200. UFC:s ordförande Dana White har avslöjat att de faktiskt pratade om en eventuell återkomst utan att ha kommit överens om något.

Tror ni att han var där i något annat syfte än för att se galan?

Kategorier
Georges St. PierreNyheterSenaste NyttUFCVideo
21 Kommentarer
 • zappito
  7 March 2016 at 08:17

  Han kom för att se matchen han själv aldrig vågade göra.

  • Peter Fridell
   7 March 2016 at 08:25

   Vilken vågade han aldrig våga ? :)
   Han ville ju möta Anderson när båda var mästare men Ufc va inte så intresserade. Både Anderson och Gsp va på, om jag inte minns fel sa båda dem i olika intervjuer att dem hade viljat mötas :)

   • zappito
    7 March 2016 at 08:41

    Nej det var snack om att GSP skulle ta ett år off typ för att lägga på sig dom muskler han tyckte saknades för att möta Silva.. Och Silva kunde inte gå ned i vikt alls. Så du minns tyvärr fel.

    • Peter Fridell
     7 March 2016 at 09:32

     Men det va inte hela världen för mig om jag hade fel =)
     Men dem sade ändå att dem ville mötas och ufc sa njaa. Hade dom fått ett ja kom igen precis som Conor, och lite mer stöd från Dana etc hade det kanske varit en annan femma.Det får vi nog aldrig veta tyvärr. Men att han inte vågade är att ta i lite. Han mötte alla ufc satte framför honom. Grym var han fast kanske inte världens mest underhållande.
     Och att Anderson inte kunde gå ner förståeligt. Han gick ju upp en viktklass några gånger utan få en direkt titelchans fast han kallades best ever. Ibland funkar det ibland inte.

   • zappito
    7 March 2016 at 08:43

    Dom kan ha sagt så dock. Men i slutändan ville dom förstås, självklart inte. Hypa upp en sak är bra PR om det blir verklighet eller inte är en annan femma.

  • Hank
   7 March 2016 at 08:30

   Du tjötar om att han gick upp två viktklasser, han fajtades i sin normala viktklass egentligen. Han går ju ned sjukt mycket när han slåss i fjädervikt. Mer än någon annan.

   • zappito
    7 March 2016 at 08:39

    Och hur många fighters fightas i deras normala viktklass egentligen? Sluta vara korkad…

    • Hank
     7 March 2016 at 09:05

     Jo men du ser väl hur han ser ut efter viktnedgången till FW. Man känner ju inte igen killen. Att Conor är grym, inget snack om saken, men UFC har hypat han något så inne i helvete. Han verkar ha gått på den hypen själv också tyvärr. Jag är nöjd så länge han är lite schysstare, och sätter upp mål som är relevanta. Att säga att han kan ta alla fajters i UFC oavsett viktklass är bara dumt.

     Förstår att du har en man crusch på conor men det gäller att veta när det är dags att släppa taget… han förlorade precis mot en Fat skinny guy som tränade för ett triathlon men som tog matchen på 10 dagars notice. Han är inte bättre än så

     • Peter Fridell
      7 March 2016 at 09:35

      Glöm inte han låg sängliggandes för magsjuka 3 hela dagar när ufc ringde om fighten. Måste käkat kebabkyckling från en baklucka i Cabo =P

     • zappito
      7 March 2016 at 10:46

      Haha.. Ptja whatever. Jag är glad matchen vart av,.. men om en Diaz vinner över han. Hur så det då gå mot en Dos Ansjovis?

     • Peter Fridell
      7 March 2016 at 11:06

      Jag var också glad matchen blev av.. Tror mr Ansjovis hade vunnit mot Conor. Fast jag hade hållt på Conor =)

     • zappito
      7 March 2016 at 10:40

      Oj du har så fel.. Innan detta höll jag inte på Conor alls.. och resten.. med en fat skinny? tror jag du själv fattar hur dumt det låter.. åtminståne hoppas jag det.

     • Hank
      7 March 2016 at 10:46

      Hängde du inte med innan matchen? Conor kallade ju Nate för en Fat- skinny Guy. :)

 • Metallica
  7 March 2016 at 08:53

  Att se GSP är som att träffa en gammal flickvän som man fortfarande inte riktigt kommit över. Man ler och undrar, kan det bli något igen?

  • Peter Fridell
   7 March 2016 at 09:36

   Haha bästa kommentaren på länge =)

 • Jens ☠
  7 March 2016 at 09:15

  Ah hade conor vunnit så hade gsp gått in i buren och utmanat honom. TACK SÅ JÄVLA MYCKET NICK

  • Peter Fridell
   7 March 2016 at 09:37

   Skyll inte på Nick ;) han va bara i Nates hörna ;) hehe

   • Jens ☠
    7 March 2016 at 09:55

    Så jävla lack så jag blandar ihop bröderna Diaz

   • Kenny Starfighter
    9 March 2016 at 06:37

    Han var inte ens i Nates hörna däremot ;-)

    • Peter Fridell
     9 March 2016 at 11:21

     Haha kom på det han stod ju backstage =P men men.

 • Rymdreptilen
  8 March 2016 at 10:44
 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...