Vinnaren av biljetterna till UFC: Sweden är utsedd

MMAnytt har haft en tävling på vår Facebook-sida under 1,5 veckas tid där vi ställde en fråga och en motivering på den frågan. Vi fick in över 1000 bidrag i tävlingen, så att gå igenom alla bidrag har varit en bra utmaning. Men efter att spenderat ett par timmar på att läsa motiveringar och så har vi i juryn kommit fram till en vinnare.

Vi kan gratulera Daniel Kostic som vunnit de två biljetterna till UFC: Sweden som går den 14 april, och han använde följande motivering.

“För att MMAnytt är den första sidan jag ser så fort datorn slås på och den sista som jag ser när datorn stängs av för läggdags. Min sambo börjar bli riktigt orolig över vem jag älskar mest. Men jag lugnar och försäkrar henne, att MMAnytt kommer alltid först!”

Ett stort grattis till Kostic, och vi kommer att kontakta dig för att få din adress så vi kan skicka hem biljetterna. Ni som inte vann behöver inte vara besvikna, för det kommer att dyka upp fler tävlingar inför galan, så håll bara utkik här på Sveriges bästa MMA-sida så dyker tävlingarna upp när du minst anar det.

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Svenska NyheterUFC

All in

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...