Visumproblem lösta – Mairbek Taisumov åker till USA!

✅ Efter flera års tvivel och visumproblem har det nu löst sig för den talangfulla tjetjenen ✅ Väntar en toppmotståndare i USA?

Den ryske lättviktaren Mairbek Taisumov (28-5) har tävlat i UFC sedan 2014, men har inte lyckats skapa ett namn för sig själv i organisationen. Detta beror främst på att han inte lyckats säkra ett visum till de Förenta Staterna och därmed inte kunnat tävla i exempelvis Las Vegas eller ta sig an divisionens elit. Nu har dock situationen ändrats, enligt Taisumov. Fightern tog till Instagram för att meddela att han nu fått ett visum och åker till de Förenta Staterna i oktober.

“Mottog ett amerikanskt visum och åker till USA den 4 oktober”

View this post on Instagram

Майрбек Тайсумов получил американскую визу и 4 октября отправиться в США👏🏻

A post shared by 🎗MMA | WRESTLING | BOXING (@ufc1437) on

RELATERAT: 

Sedan sin debut i UFC år 2014 har Taisumov skrapat ihop ett matchfacit på 7-1 i organisationen. Efter att ha slagit Tae Hyun Bang via domslut förlorade han sin följande match mot Michel Prazeres. Sedan dess har dock Taisumov vunnit sex raka matcher, alla utom en via knockout. I sin pågående vinstsvit har tjetjenen Taisumov tagit sig förbi Alan Patrick och Damir Hadzovic. Sist han var aktuell ställdes han mot amerikanen Desmond GreenUFC Fight Night 136 och vann ett enhälligt domslut.

Det är ännu inte klart vem Taisumov möter härnäst, men han har påstått att Anthony Pettis nekat match cirka tio gånger.

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara