Vitor Belfort bekräftar att nästa match blir hans sista: ”Min kropp är inte densamma”

Vitor Belfort åkte på sin tredje raka förlust i helgen och det markerar den längsta förlustsviten som ”The Phenom” haft i sin karriär. Han kunde efteråt bekräfta att hans nästa match kommer att bli hans sista.

Vitor ”The Phenom” Belfort (25–14) har ett av de mest omfattande CV:n i MMA-sporten och debuterade redan i 1996 som yngling. Nu börjar han dock närma sig 40 år och med tre raka förluster i bagaget säger nu Belfort att han är redo att lägga handskarna på hyllan.

En match kvar på kontraktet

Enligt Belfort så har han en match kvar på kontraktet och han skulle vilja utkämpa sin sista match på hemmaplan i Brasilien.

Nästa gala som kommer utspela sig i Belforts hemland är UFC 212: Aldo vs. Holloway som går av stapeln den 3 juni. Skulle UFC hitta en motståndare åt Belfort kan det mycket väl bli där vi får se honom en sista gång.

Ett namn som kommit upp som potentiell motståndare är hans landsman Anderson Silva men Belfort säger att han inte är intresserad av en returmatch mot ”The Spider” och att han istället föredrar någon som inte är från Brasilien i hans sista fight.

 

Vem skulle du vilja se Belfort möta i sin sista match?

 

Omslagsbild via MMAnytt.se

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
NyheterUFCz-Galorz-Klistrad artikelz-Senaste Nytt

Svara