Foto: Mazdak Cavian-MMAnytt

Vitor Belforts visar upp chockerande ölmage på Instagram

Ok ok, TRT är förbjudet, men att Vitor Belfort släppt tyglarna och tappat formen så pass hade nog ingen väntat sig. Med andra ord ser 38-åringens dagsform minst sagt hemsk ut. 

Det är förvisso tre månader kvar tills matchen mot Ronaldo “Jacare” Souza (22-4) men ändå, den här bilden är inget mindre än chockerande. En sak är säker och det är att Jacare inte har något i närheten av Belforts ölmage – räcker tre månader för att komma i form?

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
NyheterRonaldo "Jacare" SouzaSenaste NyttUFCVitor Belfort

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
7 Kommentarer
 • Cecils Folks
  16 February 2016 at 03:25

  utan doping är belfort numera ett skämt. Värsta monstret med TRT och slapp och i stort sett ofarligt utan TRT/annan doping

 • Gnisselx2
  16 February 2016 at 04:21

  Denniz “kissie” Löfgren slår till igen. Tar man en minut och kollar andra nyuppladdade bilder som finns på Vitors och hans frus instagram, så ser man att han ser ut som vanligt. Inte TRT-Vitor direkt, men fan inte Big Country-Vitor som du försöker få det att verka som. Kläder, vinkel, hållning gör att det ser ut som det gör. Fan, det skulle t o m Morgall fatta ;)

 • Fred
  16 February 2016 at 07:09

  Kan det vara en “steroid” mage som gömmer sig där under? Kolla alla gamla byggare som tryckt för mycket. Tjockisar med stor mage OCH magrutor. Feta på insidan gissar jag.

  • Godless
   16 February 2016 at 10:24

   Du pratar om “HGH-gut”. Human growth hormone gut. Det är nåt byggare kan drabbas av om de under många år använder sig av höga doser av nämnda tillväxthormon då det spekuleras i att de inre organen växer inuti magområdet. Med det sagt så är det inget som skulle “poppa” fram på nåt år som i det här fallet med Vitor.
   Om han nu lagt av med steroiderna tappar han väldigt mycket av den förbränning han är van med. Lägg till slarv med kost och träning så kan det gå så här fort. Han är ingen ungdom längre heller och ju äldre du är, desto sämre förbränning har du.

   • Fred
    17 February 2016 at 08:04

    Du har säkert helt rätt. Jag är på tok för dåligt insatt i ämnet.

 • Mike_Maniac
  16 February 2016 at 07:50

  Den har han arbetat hårt för! :)

 • zagge
  17 February 2016 at 10:18

  För mycket tillväxthormoner (för stora organ) :/

 • Svara

  UFC ODDS
  UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
  Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
  Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
  J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
  Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
  Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...