“Wonderboy” om pinsamma olyckan inför UFC 264: “Hände framför ALLA!”

✔ UFC-welterviktaren öppnar upp om otippade händelsen: "Något började hända mig"

Welterviktaren Stephen “Wonderboy” Thompson anses vara en av de snällaste fighters i UFC och pinsamheterna som skedde inför UFC 264 var utan tvekan oförtjänt.

UFC 264 var en av årets största galor där Thompson mötte andrarankade Gilbert Burns i den delade huvudmatchen. I en video på “Wonderboys” YouTube-kanal berättar han om vad han själv kallar sitt pinsammaste ögonblick i UFC.

Det hela började efter invägningarna inför UFC 264 där “Wonderboy” och hans far var backstage för att återfå vätska i kroppen. Han kan dock ha varit lite för ivrig i sitt försök.

– Medan man är där har vi mat och jag har typ fem olika  smoothies som jag behöver dricka tillsammans med vatten, sade Thompson. Nu är jag tömd på i princip allt vid detta tillfället och dessa smoothies har massor med jod, socker, vitaminer, mineraler, kalium – det har allt man kan tänka sig i en smoothie, så det är tungt på kroppen om man klunkar det, eller hur?


HETAST JUST NU


“Något började hända mig”

Det är alltid lätt att vara efterklok och i efterhand ångrar nog Thompson hur snabbt han sänkte sina smoothies.

– Jag sitter där med min pappa och med en massa andra fighters omkring mig och folk kommer fram och pratar med mig och jag har redan druckit min första smoothie med två flaskor vatten, fortsatte Thompson. Och sedan började jag bli…. Något började hända mig.

Thompson började bli yr och känna sig illamående. Hans far, som också är en av hans huvudcoacher, förstod att något inte stod rätt till. Det fanns dock massvis med fighters, UFC-personal och annat folk omkring och “Wonderboy” förstod att något behövde göras fort.

Hans far sprang iväg för att hämta en papperskorg men hann inte tillbaka i tid.

– Pappa springer bort och knuffar bort några UFC-fighters för att få denna [papperskorgen] till mig – och han hinner inte ge mig den, sade “Wonderboy”. Jag storspyr överallt. Framför alla UFC-fighters. Det hände framför alla!

“Wonderboy” hanterade dock den pinsamma situationen på ett gott sätt samt med ett skratt och ett leende.

– Jag tänkte typ “Åh bar är Gilbert [Burns]? Jag hoppas att han inte såg det där, sade Thompson med ett skratt. Han höll på att göra ESPN-saker, tack och lov!

Thompson förlorade matchen mot Burns via domslut efter tre tuffa ronder. Nederlaget bröt en två matcher lång vinstsvit där “Wonderboy” höll dominanta segrar över Vicente Luque och Geoff Neal.

 

Tror du “Wonderboy” påverkades av pinsamheterna inför UFC 264?

 

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...