WOW! Snabb knockout för Tim Means – Utmanar Diego Sanchez!

✅ Återvände till vinstkolumnen med knockout - 1:18 i rond 1! ✅ Utmanar veteranen efter lokal dispyt

I den andra matchen på finalen av The Ultimate Fighter 28 möttes welterviktarna Tim Means och Rickey Rainey. Bägge fighters kom från förluster, men Means var särskilt bitter då han kom från två raka förluster på delat domslut i jämna matcher.

Rainey inledde matchen nästan direkt med utsträckta fingrar vilket ledde till att Means blev petad i ögat. Trots ytterligare en regelöverträdelse från Rainey efter att ha greppat buren fick Menas matchen ner till marken och började med grov ground and pound efter att ha flängt omkring sin motståndare som en docka. Det dröjde inte länge förrän slagen från topp blev obesvarade och domaren tvingades bryta matchen.

Återigen i vinstkolumnen valde Means, som är baserade i Alberquerque, New Mexico, att utmana TUF-vinnaren och titelutmanaren Diego Sanchez – som tränar i samma stad. Enligt Means har Sanchez sagt att han ska lära honom en läxa – och vill nu göra upp.

Officiellt resultat:

  • Weltervikt: Tim Means besegrade Ricky Rainey via TKO (slag), rond 1, 1:18

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara