Justin Gaethje - WSOF

WSOFs lättviktsmästare Justin Gaethje är på väg att skriva kontrakt med UFC

WSOF håller på att lägga ned och återuppstår som Professional Fighters League i 2018. Nu står det även klart att deras lättviktsmästare Justin Gaethje är på väg att skriva kontrakt med UFC.

MMAnytt.se kunde den 20 april rapportera att World Series of Fighting (WSOF) kommer att lägga ned för att sedan återuppstå som Professional Fighting League.

I samband med de stora förändringarna i organisationen står det nu klart att en av deras största stjärnor Justin Gaethje (17-0) är på väg att skriva kontrakt med UFC.

Ännu är inget kontrakt klart men både UFC och Gaethjes manager Ali Abdelaziz bekräftade att förhandlingarna är igång. WSOFs VD Ray Sefo tog tillfället i akt och lyckönskade den obesegrade Gaethje:

Obesegrad i sjutton matcher i rad

28-åriga Gaethje är en av sportens mest spännande fighters och det är många som är intresserade av att se hur bra han mäter sig med UFCs slagskämpar.

I WSOF gick han obesegrad i tio matcher och han försvarade senast sitt lättviktsbälte i december 2016 då han vann via TKO över Luiz Firmino.

 

Vem vill du se Gaethje möta i sin UFC-debut?

 

Omslagsbild via WSOF

Kategorier
Justin GaethjeNyheterSenaste NyttUFCz-Fightersz-Galorz-Klistrad artikel

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...